10 hátborzongatóan félelmetes kép, amit ha megnézel, nem fogsz tudni elaludni

2015. augusztus 21., péntek




Biztosan találkozott már mindenki olyan képekkel, melyek beleégtek az ember emlékezetébe, annyira borzasztóak voltak. Cikkünkben ezeket a képeket szedtük össze egy csokorban. Ha végignézed ezeket a fotókat, egészen biztos, hogy  nem fog tudni nyugodtan aludni.

1. Kísérteties alak a tetőtérből

Ez a fotóm egy családi vacsorán készült. A fényképezés pillanatában egy élettelen holttest hullott ki a mennyezetből.

10-hatborzongato-kep-1

2. Ultrahang kép

Az ominózus ultrahang kép 1991-ből. Az alany és a forrás ismeretlen.

10-hatborzongato-kep-2

3. Rejtélyes fotó egy csecsemőről

Egy flash memória kártyán találták ezt a képet, mely egy elhagyatott ház falában a téglák közé volt beékelve. Ez volt az egyetlen fájl a memóriakártyán.

10-hatborzongato-kep-3

4. Regina a halála előtt

A 14 éves Regina Kay Waltersről készült utolsó fénykép, melyet egyenesen a lány gyilkosa - aki sorozatgyilkosként több áldozatot is szedett - fényképezett közvetlenül azelőtt, mielőtt meggyilkolta volna. A holttestre sosem leltek rá.

10-hatborzongato-kep-4

5. Az Amityville-i ház rejtélyes alakja

Ez a fénykép akkor készült, mikor a híres Amityville nyomozás során a házhoz kiérkező, és ott megfigyeléseket végző kutatócsoport a házban tevékenykedett. A kép készítője esküszik arra, hogy nem látta a gyermeket, mikor a fotót készítette.

10-hatborzongato-kep-5

6. A kalapos

Ezen a valamikor az ötvenes években készült képen semmi szokatlan nincs. Vagy mégis? Vajon ki lehet az a rejtélyes kalapos alak a háttérben?

10-hatborzongato-kep-6

7. Gyilkosság

Gyilkossági helyszínen készült fénykép. Forrása ismeretlen, ahogyan az is, hogy pontosan mikor is készült, vagy hogy ki az áldozat.

10-hatborzongato-kep-7

8. Családi fotó

Egy idő koptatta családi fotó. Kik ők? Csak egy rosszul elkapott fotó, vagy talán démonok?

10-hatborzongato-kep-8

9. Szellemlány

A Waverly Hills Szanatórium a legkísértettebb hely New Orleans-ban, tervezői és építtetői legrémesebb rémálmaikban sem gondolhatták volna, milyen kétes hírnevet szerez majd magának. Az egyik de tartozó legenda szerint egy terhes nővér az 502-es szobában követett el öngyilkosságot, miután teherbe ejtette egy ott dolgozó orvos, majd elhagyta őt. Egyesek szerint a lámpavasra akasztotta föl magát, míg mások úgy tudják, kiugrott a szoba ablakán egyenesen a halálba.

10-hatborzongato-kep-9

10. Szellem a tűz után

Több mint egy évtizede, 1995. november 19-én az angliai Shropshire megye Wem településén kigyulladt és porig égett a városháza. Miközben a tűzoltók a lángokkal küzdöttek, egy, a városházával szemben élő lakos, Tony O’Rahilly teleobjektíves gépével készített néhány dokumentum értékű képet. Az egyik fotón a lángok előtt az erkélyen egy kislány alakja látható, mely jól kivehető.

10-hatborzongato-kep-10


Megtekintések száma: 212035





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet