10 megoldatlan rejtély – dokumentumfilm

2017. március 2., csütörtök




Vannak olyan dolgok a világban, melyekre a mai napig nincs egyértelmű magyarázat, és válaszok helyett egyre csak újabb kérdések merülnek fel velük kapcsolatban. Remek magyar nyelvű dokumentumfilm a világ 10 megoldatlan rejtélyéről.

Az ember mindig is egy kíváncsi természetű lény volt. mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy ott tart a tudomány, ahol.

Ha ugyanis az emberiségnek nem lett volna meg a kellő kíváncsisága, felfedező szelleme, akkor ma alig tudnánk valamit a bolygónkról, a minket körülvevő közegről, vagy a világűrről.

Az idők során az emberiség rengeteg mindent megfejtett, és egyre csak bővítette a tudásának tárházát. Azonban napjainkban is vannak olyan dolgok, amikre egyszerűen képtelenek vagyunk rájönni.

Ezek a rejtélyes esetek, jelenségek, dolgok még ma sem hagyják nyugodni az emberi természet alapvetően kíváncsi mivoltát.

Folyamatosan válaszokat akarunk, de azok helyett csak újabb kérdések merülnek fel.

Például a mai napig nem tudni, mi okozza azokat a furcsa jelenségeket, amikor tárgyak kezdenek el alászállni az égből.

Vagy a Tunguzka rejtély, mely még mindig rengeteg kérdést vet fel, hiszen az atombomba feltalálása előtt söpört végig egy nagy erejű robbanás az atmoszférába, mely letarolt egy hatalmas területet.

A vallás pedig a Torinói lepel rejtélyét próbálja újra és újra elővenni, és fellebbenteni róla a fátylat, mindeddig sikertelenül.

Az alábbi remek kis dokumentumfilm 46 percen át taglalja a világ 10 legnagyobbnak, és legtitokzatosabbnak számító rejtélyeit.

Érdemes megnézni, és amennyiben tetszett, OSZD MEG másokkal is!

rejtély video rejtélyek megmagyarázhatatlan


Megtekintések száma: 52501





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet