10 millió éves lelet írhatja át mindazt, amit az emberiség a saját múltjáról tud!

2021. május 28., péntek
Lehullhat a lepel a mainstrem régészet hazugságairól?

Az emberiség régóta próbálja megfejteni saját történelmét, de sokak szerint ezt eltitkolja egy csoport előlünk.

A mainstream régészet ugyanis arra tette fel működését, hogy minden az eddigi ismereteinkbe nem illő leletet eltüntessen, eltöröljön a Föld színéről.

Ehhez a történelem meghamisításától sem riadnak vissza.

Időnként azonban olyan volumenű felfedezések kerülnek napvilágra, melyek alapjaiban változtatnak meg mindent, és egyszerűen nem lehet eltitkolni őket.

Németországban, a Rajna folyó régebbi medrében végzett feltárás során kerültek elő azok a megkövesedett fogak, amelyekről a régészek úgy hiszik, teljesen átírják majd az emberiség jelenleg elfogadott történetét.

A fogak azokhoz hasonlítanak, amik egy Lucy névre keresztelt, 3,2 millió évvel ezelőtt élt előember koponyájában találtak Etiópiában.

Nem hasonlítanak azonban egyetlen olyan leletre sem, amelyeket korábban Európában, vagy Ázsiában találtak. Mindez alaposan megkérdőjelezi azt a ma elfogadott elméletet, mely szerint az emberiség Afrikából származik.

A kutatókat annyira összezavarta a felfedezésük, hogy egy éven keresztül egyáltalán nem beszéltek róla nyilvánosan.

Herbert Lutz, a Mainzi Természettudományi Múzeum igazgatója, a kutatócsoport vezetője a helyi sajtónak most azt nyilatkozta, hogy ma már biztosak benne, hogy egy emberszabású fogairól van szó, melyek karakterisztikájukban hasonlítanak az afrikai leletekre, csak négy-öt millió évvel idősebbek azoknál.

A sajtótájékoztatón, ahol bejelentették a felfedezést, felszólalt Mainz polgármestere is.

„Nem szeretném túldramatizálni, de azt hiszem, a mai nap után elkezdhetjük újraírni az emberiség történetét” – mondta.

Lutz professzor hozzátette, hogy most jelent meg az első tanulmány a felfedezésről, vagyis az igazi munka még csak most kezdődik. Bár úgy tűnik, hogy bizonyíték van rá: éltek emberszabásúak a Európában évmilliókkal ezelőtt, arra egyelőre semmi sem utal, hogy az ember közvetlen rokonai is jelen voltak a kontinensen.

A jelenleg elfogadott elmélet szerint, az ember Afrika keleti részén jelent meg, valamikor 400 – 200 ezer évvel ezelőtt, onnan terjedtek el az egész világon, nagyjából 70 ezer éve.

Nem csak ezt, de nagyon sok más dolgot nem néztek jó szemmel a történelemtudósok. 

A legtöbb vaskalapos szakember még ma is demagóg módon ragaszkodik ahhoz a "meséhez", mellyel a gyerekek és felnőttek elméjét is tömeg történelem címén.

Hogy mikor kerülhet majd felszínre a teljes igazság? Mert a mostani felfedezés még csak a jéghegy csúcsa lehet...

Ez jó kérdés. Az biztos, hogy az elkövetkező években évtizedekben komoly paradigmaváltás fog végbemenni....

OSZD MEG másokkal!

rejtély rejtélyek történelem evolúció emberiség tiltott régészet


Megtekintések száma: 152165

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet