10 zavarba ejtő felszíni formáció a Mars felszínén, mely idegen civilizáció létezéséről árulkodik

2023. augusztus 2., szerda




Fallal körülvett városok, utak, piramisok, vagy egyiptomi fáraókra emlékeztető mellszobrok. Csak néhány olyan régészeti lelet, és műholdas, valamint Mars járók felvételén felbukkanó formáció, melyre nincs magyarázat.

A Mars felszínén számos olyan rejtélyes dolog bukkant fel az utóbbi években, melyek végül magyarázat nélkül maradtak. Nem formálhatta őket a természet, mivel az nem dolgozik merőleges szögekkel, de a NASA az idegen eredetet is tagadja.

Mi az igazság? Összeszedtük a Mars felszín legzavarbaejtőbb formációit.

1. Fallal körülvett városok

A Marson sok a fallal körülvett ősi romváros. Ezt egyre több műholdas felvétel erősíti meg. Bár a NASA ezek nagy részét kimontírozza, még így is kerülnek ki olyan anyagok, amiket nem ellenőriznek le kellőképpen, és utólag az emberek észreveszik rajtuk ezeket.

Az egyik ilyen romvárosról készült műholdas fotó is nemrég került elő. Jól látható rajta, hogy kísértetiesen hasonlít a Földön fellelhető fallal körülvett városok ősi maradványaira. Mindez véletlen lenne? Nem hinnénk…

2. Erdők a Marson

Az egyik legmegdöbbentőbb tény, hogy sokak felvételezése szerint a NASA egyes műholdfelvételein élő erdőségek láthatóak, hatalmas, gomba módjára szétterpeszkedő fákkal. A hivatalos verzió szerint ezek sötétes árnyalatú dűnefoltok, melyeknek az egyes részeit érdeken hordta szét a szél.

Valójában azonban az csak egy fedő sztori, mellyel próbálták menteni a menthetőt. Ugyanis ezeket az erdőségeket ábrázoló képek idő előtt, ellenőrizetlenül kerültek ki annak idején. Főleg a Mars sarkvidéke körül látni ilyeneket, ahol a talaj vízben gazdag.

3. Sós vizű tavak a Marson

És ha már víz: a NASA nemrég jelentette be, alig 2 éve azt, hogy folyékony víz van a Mars felszínén. Erre utaltak ugyanis az általuk felfedezett, időszakosan megjelenő vízfolyások. A helyzet azonban az, hogy ez a bejelentés csak egy álbejelentés volt.

A NASA ugyanis évtizedek óta tudott arról, hogy van víz a Marson. Több nagyon régen készült fekete-fehér felvétel létezik, melyeken jól látható, hogy óriási, sűrű erdőségek körülvett tavak láthatóak, melyek néhol annyira tiszta vizűek, hogy látni lehet az aljukat is.

4. Vízfolyam a Marson

A már említett vízfolyamatokat is évek óta fotózzák. A föld alól előtörő, majd lassan a kráterek, hegyek oldalán lefolyó magas sótartalmú vízről nem tudni, milyen összetételű lehet, de sokak szerint a NASA már ezzel is régen tisztában van.

A víz jelenléte eleve azt feltételezi, hogy a víz már nagyon régen jelen van a bolygón, így a talaj alatt akár komplett ökoszisztémák alakulhattak ki.

5. Piramisok

A Mars leginkább a piramisairól ismert. A Cydonia és más régiók rengeteg olyan formációt foglalnak magukban, melyek hasonlítanak az egyiptomi piramisokra. Ez szintén nem véletlen. Az tűnt fel ugyanis egyes kutatóknak, hogy a régióban található tárgyak elhelyezkedés emlékeztet a Gizai Nagy piramis környékén található tárgyak elhelyezkedésére.

Ezekben a piramisokban talán idegen civilizációtól származó relikviák is lehetnek, vagy tetemek, mint ahogyan az egyiptomi piramisok szarkofágjaiban is.

6. Egyiptomi fáraók szobrai

Az alábbi képen, melyet eredetileg az egyik Mars rover készített, jól látható, hogy az egyik sziklavájatban egy szoborszerű alakzat található.

Ha ezt a szobrot jobban megvizsgáljuk, hamar rájövünk, hogy ez valójában is egy szobor, és titokzatosan hasonlít az egyiptomi sírhelyeknél található hatalmas szobrokra.

7. Kagylóhéjak az üledékben

Ezt a képet Július 27-én készítette a Curiosity a Gusev kráter közelében. Ha jobban megnézzük láthatjuk hogy egy kagylóra, vagy valamiféle csigaházra emlékeztető alakzat tűnik fel a törmelék és a marsi por között.

Bizonyítottá válik ily módon, hogy a Mars egykoron egészen biztosan gazdag tengeri élővilággal rendelkezett, ez pedig előrevetíti, hogy más, fejlett lények élhettek, és talán ég élnek ma is a bolygón.

8. marsi Stonehenge

A Marson is találtak már olyan óriási kőköröket, melyek szabályos alakban vannak elrendezve, mint az Angliában található Stonehenge sziklái.

A kőkörök szabályos kör alakba rendezettségét ugyan ki lehetne magyarázni, de az egyes kövek több körgyűrűből állnak, amit aligha rendezhetett el ennyire precízen a természet.

9. Földalatti csatornák

A Mars földalatti csatornái nem egyenlők azokkal a hatalmas, több kilométeres kiterjedésű csatornákkal, amiket távcsövekkel, és az űrből is látni lehetett annak idején. Ezeket több csillagász is feljegyezte, és akkoriban úgy sejtették, öntözés zajlik a Mars felszínén.

Mára ezek a csatornák eltűntek, a NASA szerint pedig soha ott sem voltak. A kérdést azonban eldönti az, hogy a műholdas felvételeken nem egy helyen látni olyan felszín alól kibukó mesterséges csatornákat, melyeket nem a természet alakított ki. persze lehetnének különleges homokdűnék is, de a környezetükhöz viszonyítva ezek furcsán emelkednek ki a felszínből. Ráadásul az ilyen csatornák megléte csak erősíti az idegen élet földalatti eredetéről szóló elképzeléseket.

10. marsi arc

A marsi arc egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Marson régen egy fejlett ősi civilizáció élt, mely hatalmas monumentális műemlékeket, szobrokat, és piramisokat épített.

Az arc környékén számtalan olyan éles széllel rendelkező, geometrikus szabályokat követő alakzatot vettek észre, melyek egy ősi város látképét rajzolták ki. Nevezetes szögekben viszonyultak egymáshoz, ami nem lehetett a véletlen műve. A NASA ezt is tagadta, és egyszerű, a szél által kialakított képződményeknek lettek titulálva, holott mindenki tisztában volt vele, hogy a szél nem formálhatta ilyenre ezeket a struktúrákat.

OSZD MEG másokkal is!

idegen mars marskutatás idegenek ősi idegenek élet a marson marsi élet idegen civilizáció amrsi civilizáció


Megtekintések száma: 160080





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet