115.000 évvel ezelőtti népvándorlás nyomaira bukkantak?

2017. április 29., szombat




Új bizonyíték tárult fel a kutatók előtt, mely átírhatja Amerika történelmét.

Régészek bukkantak rá a világ legfurcsább, sokáig a legérthetetlenebbnek számító régészeti összefüggésére. Pontosabban akkor még ez az egész összefüggéstelen volt, mivel teljesen ellentmondott mindannak, amit Amerika történelméről tudtunk.

Egy San Diego területéhez közeli helyen tették meg azt a régészeti felfedezést, amiről még sokáig beszélni fognak. Az itt talált leletek 130.000 évesek, szinte felfoghatatlanul régi korból származnak.

Már 1992-ben elkezdtek a területen ásatásokat végezni. Akkoriban csak sejtették, ami mára beigazolódott: az amerikai történelem legjelentősebb felfedezésére bukkantak.

Olyan nyomokat találtak, melyek emberektől és állatoktól származtak. Mindegy 130.000 évvel ezelőttről. Ráadásul a nyomok jó része eszközök által keletkezhetett.

Ilyen régen egyes régészek szerint lehetetlen, hogy az emberiség olyan szinten állt volna, hogy eszközöket tudjon létrehozni, és komplexen használni őket.

Azonban ez még nem minden. A helyszíne továbbásta, és a feltárások során csontok kerültek elő, melyek közül többet masztodon csontként azonosítottak.

A masztodon csontok egy részénél olyan sérüléseket találtak, melyeket emberek okoztak. Ez azt jelenti, hogy az emberiség már akkor, azokban az időkben, mintegy 130.000 évvel ezelőtt jelen volt, méghozzá fejlett civilizációkba rendeződve.

Ez azt is bizonyítja, hogy Amerikát már 100.000 évvel hamarabb lakta ember, mint azt a történelem jelenleg állítja.

Ez rengeteg mindent megváltoztathat a múltunkkal, és a világunkról alkotott képünkkel kapcsolatban.

„Ha ez igaz, márpedig a tudományos bizonyítékok erre mutatnak, akkor sokmindent újra kell gondolnunk, és felül kellene vizsgálnunk az evolúciós elméletet, és az emberi fejlődés idővonalát is.” – állítják a kutatók.

Lehet, hogy sok olyan állattal éltünk közösen egy világban, amiről nem is gondoltuk volna korábban.

A kutatást persze aligha fogják támogatni, lévén, hogy a tudományos világ egy része – a nagyobbik része – ellene van annak, hogy bármiféle bizonyítékot nyilvánosságra hozzanak azzal kapcsolatban, hogy az emberi faj sokkal régebben él a Földön, mint azt tanítják nekünk….

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek elveszett civilizációk előző emberiség


Megtekintések száma: 61316





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet