12.000 éves földalatti alagutak köthetik össze Skóciát Törökországgal?

2023. június 26., hétfő




Megdöbbentő alagútrendszer létét fedezhették fel...

Arról már régóta terjednek különféle pletykák és legendák, no meg hitelesnek ható feljegyzések, hogy Európa szíve alatt rengeteg ősi, ismeretlen eredetű alagút húzódik.

Ezen alagútrendszer az egész kontinenset behálózza, és átnyúlik Ázsiába is.

Sokak szerint az alagutak egy globális hálózatot képeznek, és egy korábban élt ősi, de fejlett technológiával rendelkező civilizáció művei lehetnek.

Most úgy tűnik, egy 12.000 évvel ezelőtt kivájt alagútrendszerre bukkantak Skócia alatt.

Méghozzá egy olyanra, mely elnyúlik egészen Törökországig is egyes feltételezések szerint.

Ha ez igaz, akkor egyértelműen bizonyíthatja azt, hogy az emberiség múltja nem tiszta, és nem tudni miért, de megelőzhette egy olyan ősi civilizáció, mely keresztül-kasul bejárta, és szétfúrta - alagutakat alakítottak ki benne - a Föld felső kérgét.

Egyek szkeptikusok szerint ezek az alagutak csupán barlangok hálózata, melyek néhol véletlenszerűen összekapcsolódnak, és ezek védték meg az embert több ezer évvel ezelőtt a ragadozóktól.

Azonban az alagutak tipikusan a megmunkálás jeleit viselik magukon, és nem egy helyen teljesen sima, szabályos fallal rendelkeznek.

Egy német archeológus, Dr. Heinrich Kusch szerint nem mindegyik alagút olyan régi. Vannak szakaszok, melyek a neolitikus korhoz köthetőek, de vannak olyan részei is, melyek közel félmillió(!) évesek, vagyis az ember előtti időkből származnak.

Átlagosan azonban 12.000 évesek, ahogyan a Skócia alatt is található alagútrendszer is.

Ezek kapcsolatban vannak egymással, így a feltételezések szerint, ha tudjuk, merre menjünk az alagúthálózatban, akár Törökországig is eljuthatunk Skóciából.

Az archeológus állítása szerint csak Németországban 700 kilométer hosszan futnak ezek az alagutak, és össze vannak kötve a Skóciában talált alagutakkal is.

Persze soha senki nem járta be az egészet, mert még a múlt századból vannak feljegyzések, hogy ez nagyon veszélyes, és sokan odalettek, mert egyszerűen eltévedtek, de sejthető, hogy az összes egy hatalmas nagy kerek hálózatot alkot.

A legtöbb járat nem szélesebb, mint 70 centiméter, tehát viszonylag szűk folyosókról beszélhetünk, de egyértelmű a mesterséges eredetük.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek elveszett civilizációk ősi civilizációk


Megtekintések száma: 106963





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet