​13 elit család markában van valójában a világunk: itt a teljes igazság?

2023. október 26., csütörtök




A végső fázisban az általuk végrehajtandó globális terv, jön az emberi civilizáció utolsó felvonása…

Az Amerikai Egyesült Államok Vállalat, amely már több hónapja csődbe ment, egyre működőkésképtelenebbé válik és szétszakítják a belharcok.

Az elmúlt két év ennek a rendszernek a vergődéséről, haláltusájáról szólt.

Ez hatalmi vákuumot okozott szerte a világon, ami egyre több regionális háború kitörését eredményezi.

Eközben a kelet-nyugati tárgyalások a Washingtonban működő USA Vállalat helyettesítésére, hogy valamilyen funkcionálisabb dolog váltsa fel, szintén elakadtak, mivel az ázsiai képviselők “egészségügyi problémára” hivatkozva elkerülték az új megbeszéléseket.

Ez egy közös amerikai, indiai, japán és orosz támadást eredményezhet Kína ellen, ha túl sokáig halogatják, figyelmeztettek a Fekete Nap katonai rend tagjai.

A nemzetközi feszültségek azt követően jelennek meg, hogy az amerikai kormány visszavonja vagy csökkenti katonai jelenlétét Irakban, Afganisztánban, Izraelben, Németországban és másutt.

Az akkor még hatalomban lévő Donald Trump amerikai elnök ezt a sikertelen kampányokkal, az elszigetelődéssel és a pénzeszközök hiányával indokolta.

Azóta azonban az USA hatalmi rendje, ereje kezd jól láthatóan szertefoszlani, mert valami még Amerikánál is erősebb “ébredezik”.

Az USA zűrzavara legjobban a Közel-Keleten tapasztalható, ahol az amerikai erők visszavonása sokrétű kísérlethez vezet az Oszmán Birodalom helyreállítása érdekében.

Törökország most ténylegesen hódító háborúkat folytat (Irakban, Szíriában, Líbiában és Jemenben).

A helyzet az, hogy semmi sem történt véletlenül.

Mint ahogyan az elmúlt hetekben a Vatikán egyik papja is rávilágított: a társadalom globális szintű manipulációja zajlott le az elmúlt hónapokban.

A covid-19 csak részben volt valós veszély, sokkal inkább volt egy eszköz a világ “átformálására”…

Az emberiség történelmének legkritikusabb időszakában élünk, mivel a bolygó átalakulóban van és a történelem során még soha nem látott, jelentős változások történnek.

Épp ez az időszak, amikor legjobban át lehet nyomni bizonyos dolgokat társadalmon.

Például a szabadságunk korlátozását, a közegészségügyi veszélyre hivatkozva, vagy épp a társadalmunk nyomkövetőzése, mikrochippelése.

A Putyin által felizzított háború is további lehetőség arra, hogy világkáoszt szabadítsanak el, éppen akkor, amikor a járvány a végéhez közeledik.

Számos olyan esemény történik, amelyek bár jelen vannak körülöttünk, a hivatalos média nem tudósít róluk, vagy elkendőzi őket.

Ilyen annak a 13 gazdag családnak a “működése” is, akik valójában az egész világot a markukban tartják:

Övék a média, a politika, a teljes gazdaság, tulajdonképpen az emberek fizetésének és pénzének a 98%-a felett gyakorolnak hatalmat és tulajdont.

Ez a felső elit pedig megkezdte a háborút az emberiség és az utolsó szabad szigetek ellen…


Megtekintések száma: 63571





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet