15 hátborzongató, ismeretlen eredetű videó az internetről, melyektől frászt kapsz!

2016. december 18., vasárnap




Létezik az internetnek egy sötét bugyra. Egy olyan világ, ahol bizarr tartalmak lelhetők fel. Álljon itt most 15 videó, melyektől garantáltan kiver majd a víz, az egyed felvételek háttértörténetéről nem is beszélve.

Léteznek a világban olyan dolgok, amiket talán jobb, ha nem is néz meg az ember. Az interneten se szeri se száma az olyan, ismeretlen forrásból származó, rendkívüli nyugtalanító videóknak, melyek megnézése után az ember alig mer elaludni.

Azt viszont kevesen tudják, hogy ezen videók egy része komoly, és nagyon ijesztő háttértörténettel rendelkezik.

Egy remek magyar videó végigvesz 15 nyugtalanító videót, és az azokkal kapcsolatos ijesztő háttértörténeteket, teóriákat.

Merthogy nem mindegyik videó eredete ismert. Az első videók között például látható egy olyan videó, ahol egy játékbábu kezd el énekelni egy üres szobában. A videóról azt tartják, hogy egy sorozatgyilkos vette fel, és valójában egy gyilkossági helyszín.

A videó alatt be is vág a készítő egy hátsókertről készült ijesztő snittet, ami egy valódi gyilkossági helyszín, ahol egy férfi több nőt, köztük feleségét is elásta.

De láthatunk a videók között egy olyan, állítólag 2521-ben találta kazettát is, melyen egy rajzfilm látható. Erről úgy tartják, hogy a kazettára eredetileg egy gyilkosságot rögzítettek, később vették rá a kazettára a rajzfilmet, viszont a hangsávok keveredtek, és a gyilkosság, és egy ember haláltusája hallható a rajzfilmjelenetek alatt.

Ha tényleg borzongani szeretnél, javasoljuk, hogy feltétlen nézd meg te is ezt a remek összeállítást.

Ha pedig tetszett, vagy másokat is meg szeretnél ijeszteni vele, OSZD MEG másokkal is!

megmagyarázhatatlan bizarr ijesztő durva paranorál


Megtekintések száma: 84503





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet