15 helikopter üldözött egy ufó rajt Új-Mexikóban!

2016. december 31., szombat




A helikoptereket és a szokatlan fényjelenségeket több száz szemtanú is látta.

Titokzatos fények

Elképesztő dolog történt, mely sokak szerint már-már Roswell-i magasságokba ér fel. Arról van szó, hogy Új-Mexikóban, egész pontosan Albuquerque felett egy 15-20 percen át tartó bizarr jelenséget figyeltek meg.

Apró, majd egyre növekvő fénypontok jelentek meg ugyanis az égen, melyeket nem lehetett egyértelműen azonosítani. Azonban nem sokkal később 15 darab fekete helikopter is megjelent az égbolton, melyek közvetlenül a titokzatos fények felé irányították magukat.

Ezek a helikopterek a szemtanúk szerint teljesen jelzés nélküliek voltak, és éjfeketék, mintha kormányzati vagy katonai helikopterek lettek volna.

Az egész kora reggel történt, és az eset óta rengeteg bizarr összeesküvés elmélet látott napvilágot arról, hogy vajon pontosan mi is történhetett.

A fények teljesen váratlanul tűntek fel a helikopterek megjelenése előtti időszakban. Eleinte kicsik voltak, majd lassan megnőttek, de nem végeztek jelentősebb mozgást, csak időnként.

Később bukkant fel, szinte egyszerre ez a 15 rejtélyes légi jármű, majd abba az irányba kezdtek el haladni, ahol korábban a fények voltak.

Ufó rajt láthattak

Sok ufó szakértő szerint a jelenség egyértelműen nem lehetett más, mint egy ufó raj, mely egy ideig alakzatban haladt, míg el nem tűntek a látómezőből.

Egyesek szerint azonban még ekkor is jelen lehettek a légtérben, és a később megjelenő helikopterek radarjai érzékelhették őket, ezért indulhattak el az adott helyszín irányába.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban láttak különös égi jelenségeket Új-Mexikó, és Roswell közelében, éppen ezért már most sokan csak Roswell 2-ként emlegetik a történteket, mivel rengetegen, a becslések szerint több százan látták, mi is zajlik az égen.

Gyakorlatilag nem volt más, mint egy idegen flotta üldözése helikopterek által. Legalábbis ezt lehetett belőle látni. Természetes a NORAD nem nyilatkozott az ügyben, és még azt is tagadják, hogy voltak gépeik a terület légterében.


A feketeruhások

Többekben felmerült, hogy a fekete helikopterekből álló flotta nem lehetett más, mint a fekete ruhások egy csapata.

Egyesek szerint pusztán a képzelet szülöttei, azonban az elmúlt évtizedekben bebizonyosodott, hogy nagyon is létező szervezetről van szó, mely annak ellenére, hogy a legnagyobb titokban működik, néha nyomot hagy maga után.

A beszámolók a fekete ruhás embereket hosszú időn keresztül az UFO-észlelésekkel és az azokkal kapcsolatos jelenségekkel társították. Az UFO-esetek szemtanúinak lakásaiban való feltűnésüket nem sokkal a rendőrségnek vagy a médiának adott beszámoló után figyelték meg.

A fekete ruhások gyakran kapnak olyan feladatokat, hogy fogjanak be egy idegen járművet, vagy idegen lényt, és tüntessék el az idegenekkel kapcsolatos nyomokat a Földön.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 63236





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet