15. századi térképet találtak a pokolról, mely megjósolta az iszlám előretörését is

2016. május 14., szombat




Egy olyan rég elveszett kéziratot találtak, melyben egy térkép ábrázolja a poklot, és egy bekövetkező lehetséges apokalipszis történéseit. A leírás arra is kitér, hogy az iszlám hogyan hódítja és hajtja az uralma alá Európát. Több száz évvel ezelőtt már előre látták napjaink menekültválságát?

Egy latinul írt dokumentumot találtak most újra meg – merthogy korábban már egyszer elveszett – melyen érdekes dolgok szerepelnek: különféle utalásokat és direkt leírásokat tartalmaz egy lehetséges világégéssel kapcsolatban.

A papíros a 15. századból származik, ekkor tájt írhatták, de a készítésének körülményei a homályba vesznek.

Az irat hátborzongató módon megjósolta az iszlám előretörését is, valamint a közelgő apokalipszist. Az irat azonban eltévesztette a dátumot, ugyanis a globális világpusztulást 1651-re datálta.

Ismeretlen készítő

Az irat készítője az ismeretlenség ködébe burkolózik. Rengeteg spekuláció létezik arról, hogy ki lehetett, vagy, hogy pontosan milyen körülmények között keletkezett, de biztosat nem tudni.

15-szazadi-apokalipszis-profecia-2

Az egyik ilyen teória szerint egy baptista pap lehetett a bizarr papír ötletgazdája.

Minderre abból következtetnek a történészek, hogy van egy olyan része a dokumentumnak, mely asztrológiai orvoslással kapcsolatos.

15-szazadi-apokalipszis-profecia-3

A kézirat feltehetőleg Lübeckben készülhetett Németországban valamikor az 1486-os év és az 1488-as év közötti időszakban. Jelenleg pedig San Marinoban őrzik, Kaliforniában.

Jóslat egy eseményről, mely felégeti a világot

A prófécia azzal indít, hogy részletesen leírja a világot, és annak állapotát a 639-es és 1514-es év közötti időszakban. Egy óriási kör alkotja a Földet, és a víz vonalakkal van felrajzolva, mely az óceánt jelképezi. A kontinensek is jól kivehetőek rajta.

Az ismeretlen készítő egy szöveges latin üzenetet helyezett el rajta, mely az iszlám felemelkedésével fenyeget, és azzal, hogy ez majd veszélybe sodorja a Keresztény világot.

Szembetűnő, hogy a mű nagyon is iszlámellenes, de az még különösebb, hogy előre jelzett olyan eseményeket, melyek a napjainkban történnek, és majd történni fognak. Az iszlám térnyelése ma komoly probléma, és egyre nagyobb fenyegetés keletről.

apokalipszis-3

A rengeteg menekült által az iszlám kultúra magvait is besodorta a háborúk és a vérengzés szele a nyugati világba. Ezek a magvak az elkövetkező években, évtizedekben kicsíráznak, majd megágyaznak egy olyan világnak, melyben a kereszténység és az iszlám szemben állnak.

A kereszténységet üldözni fogják, Róma pedig leromboltatik, ahogy azt a híres, világvégét megjósoló irat, a Malakiás-lista is leírja.

Az is érdekes egybeesés, hogy az irat arról is beszámol, hogy az iszlám, mint egy kard, Európa szívén hatol át elsőnek, hogy később az egész világhoz hozzáférkőzzön.

iszlam-vallas

Az iszlám állam előretörésével az Antikrisztus is el fog jönni. Hogy az iszlám állam egy nagyhatalmú terjesztője, vagy egy hamis keresztény próféta lesz, arról nem ad részletesebb leírást.

Megnyílik a pokol

A dokumentum egyik oldala kristálytisztán ábrázolja azt, ahogy a pokol megnyílik. A paradicsom kapuját is láthatjuk ábrázolásként, és Jézust, és az apostolokat is, akik újra eljönnek majd a Földre a végidőkben.

Ez azonban még nem minden. Az ábrák között feltűnik egy még érdekesebb szimbólum, mely megmutatja a paradicsom pontos helyét a bolygón.

Eszerint a hely, ahol Ádám és Éva is élt a kiűzetésük előtt, 777 mérföldre van Lübecktől Jeruzsálem irányába, ez utóbbitól pedig közel 1000 mérföld messze keletre.

harmadik-vilaghaboru Vajon a harmadik világháborút vetíti előre? Egy szinte biztos: a következő világháború vallási alapú háború lesz.

Ennél pontosabb leírást sajnos nem ad, így a behatárolandó terület hatalmas, így a térkép mégsem annyira pontos, mint azt elsőre gondolnánk.

Mindennek valóban van köze a menekült válsághoz? Nem tudhatjuk biztosra, de az nagyon elgondolkodtató, hogy egy több száz évvel ezelőtt készült papíros mindezt megjósolta.

Az iszlám valóban teret nyert magának az elmúlt években, és ha Európa nem vigyáz, a végzetes kart kelet felől valóban szíven döfi majd.

harmadik-vilaghaboru-3

Sokan attól félnek ugyanis, hogy ha az iszlámnak sikerül eltörölnie a keresztény ideát, akkor a világ gyors hanyatlásnak indul majd, és be fog következni Krisztus második eljövetele, hogy ítéletet tegyen az élők és holtak felett. Ez az ítélet azonban kegyetlen lesz és szigorú, így a nem Istenfélő emberek sorsa is meg fog pecsételődni…

katasztrófa összeesküvés vallás katasztrófák világvége pokol


Megtekintések száma: 74168





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet