18 hónapot adtak neki az orvosok: Burzynski-terápiában részesült, és teljesen felgyógyult!

2017. június 22., csütörtök




Az agydaganatok egyik legsúlyosabb fajtájából gyógyult fel, hihetetlen gyorsasággal. A mainstream média nem beszél róla, mert a gyógyszeripar nem akarja, hogy széles körben elterjedjen a kezelés.

Hannah Bradley-Cohen szerencsés nőnek mondhatja magát. A 30 éves, Londonban élő fiatal épp csak elkezdte volna az életét párjával, amikor döbbenetes, elszomorító diagnózist közöltek vele az orvosok.

Egy rendkívül ritka és agresszív tumort találtak az agyában, mely annyira nagy és szétterjedt volt, hogy az orvosok alig másfél évet adtak neki legjobb esetben is.

Az agytumorok túlélési aránya ugyanis hihetetlenül ritka, ezért ez az egyik leghalálosabb rákfajta.

A lány eleinte fejfájásokra panaszkodott, még 2010 végén. Ezek a fejfájások felerősödtek és állandósultak. Ekkor tudta, azonnal orvoshoz kell fordulnia.

2011 elején kapta meg a halálos diagnózist, és szinte azonnal összeomlott az élete a hírek halaltán. Amikor a párjának elmondta, az először el sem akarta hinni. A kezdeti sokkot leküzdve aztán elhatározták, hogy nem veti magát alá a különféle mérgeket tartalmazó kemoterápiáknak, hanem azonnal alternatív kezelések után kutatnak.

Így is tettek. heteken át bújták az internetet és a különféle dokumentumfilmeket, és egyéb anyagokat, mire rátalálak egy ígéretes terápiára, melyről rengetegek vallották már, hogy valódi, és életeket mentettek.

A Burzynski-terápiát egy lengyel orvos, Dr. Stainslaw Burzynski fejlesztette ki az emberi vizeletben jelenlévő peptiedekkel kapcsolatos felfedezésének hatására.

Tudták, hogy valahogyan be kell jutni egy a doktor által adott kezelésre, azonban ehhez hihetetlen mértékű pénzt kellett összegyűjteniük: összesen 300.000 dollárt, ami 80 millió forintnak felel meg.

A tumor ekkorra már hármas stádiumú volt, vagyis nem sok esély volt bármit tenni. A pénz azonban nagy nehezen gyűlni kezdett. A lány úgy döntött, hogy aláveti magát a sugárterápiának, mert ez volt az egyik feltétele, hogy Burzynksi terápiáján részt vegyen.

Mint egy korábbi cikkünkben említettük, az orvost csak azzal a feltétellel hagyják mind a mai napig kezeléseket végezni, ha csakis olyanokat gyógyít meg, akiken az onkológia már abszolút nem tud segíteni.

Amikor összegyűlt a pénz, azonnal elutaztak Texasba, ahol Dr. Burzynksi fogadta is őket.

A doktort korábban rengetegszer vádolta meg a gyógyszeripar, hogy a kezelései nem használnak, veszélyesek, és ami a legfontosabb, nincsenek az Amerikai Orvosi Társaság által teljes mértékben engedélyezve. Rengeteg pert indítottak ellene, ám eddig mindig megnyerte szinte az összeset

Hannah biztos volt benne, hogy most vagy soha, és egy utolsó próbát megér a dolog. A sugarazástól nem volt haja, és teljesen tönkre volt már menve, állandóan fáradt volt.

Az előkészületek a kezelésekre 7 hétig tartottak, ezalatt Texasban töltötték az idejüket.

Az antineoplastonokat tartalmazó újszerű kezeléshatására nagyságrendekkel csökkent a tumor mérete az agyában. Ahogyan aztán a kezeléseket tovább folytatták, teljesen eltűnt.

Miután meggyógyult, haza is jött az Egyesült Királyságba, és azóta is rákmentesen, és nem utolsó sorban boldogan éli az életét, és 2016-ban is teljesen rákmentes volt az agya, és a szervezete Dr. Burzynksi kezelésének köszönhetően.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákkutatás rákgyógyszer egészség megelőzés gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 139308





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet