240 km-es anyahajók tartanak a Föld felé? A NASA és a kormányzatok már tudnak róla? Utána jártunk

2022. március 18., péntek




3 óriási, mesterséges objektum közeledik. Senki sem tudja, mik lehetnek, de célirányosan érkeznek.

Valami tart a Föld felé? Az elmúlt 10 évben egyre nagyobb számban észleltek különféle ufókat az égen, a Föld légkörében.

Ezen észlelések egy részét, mint kiderült nemrég, maga a pentagon is komolyan vette, és 20 millió dolláros költségvetésből vizsgálta is őket.

Arról azonban senki sem tudott eddig, amit nemrég belső források szivárogtatta ki a felszínre.

Eszerint az elmúlt években nem véletlen triplázódott meg az ufóészlelések száma. Ugyanis egy esemény közeleg, mely az egész Föld életét megváltoztathatja.

A NASA és a Pentagon ugyanis olyan információk birtokában van, mely 3 hihetetlenül nagy, feltehetően mesterséges struktúráról szól, melyeket a kozmosz távoli sötétjében fedeztek fel.

Két kisebb objektum mellett észleltek egy harmadik, 240 kilométer széles objektumot is.

Az előzetes adatokból az nem derült ki, hogy mik ezek, de mivel pontosan a Föld felé tartanak, és változónak tűnik a sebességük, azonnal felvetődött a mesterséges eredet is.

Jelenleg olyan mezőben haladnak, mely nem érzékelhető a Földi teleszkópok számára. A felfedezést a HAARP segítségével tették, ami nem csak az időjárás manipulálására hivatott, hanem titokban űrkutatási műveleteket is le lehet vele végezni,

A belső jelentések szerint - elég bizarr módon - az objektumok a Föld légkörét és a Föld közvetlen közelét 2020 nyarán érhetik el.

Hogy miért jöhetnek, arról megoszlanak a vélemények, mint ahogyan arról is, hogy egyáltalán ténylegesen mesterséges objektumok tartanak-e a Föld felé.

Az információk erről szólnak ugyan, de egyesek szerint könnyen lehet, hogy 3 nagyobb méretű aszteroidáról van szó. Ha valóban egy 240 km-es űrszikla közeledik, az sem jelent kisebb veszélyt, de talán elhaladhat a Föld mellett.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 263441





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet