​30 Millió éves az ember: avagy tiltott régészet, és elhallgatott korok?

2023. június 9., péntek




Vannak olyan archeológusok, akik évek (évtizedek) óta nem publikálhatnak, a szakma gyakorlatilag száműzte őket, mert olyan kutatási eredményeik, leleteik vannak, amelyek nem illeszkednek a hivatalosan is elfogadott, tanított őstörténeti elméletbe.

Miről is van szó?

Olyan leletek kerültek elő, melyek bizonyíthatóan sok tízmillió vagy százmillió évvel korábbi emberi tevékenységet bizonyítanak, mint a legkorábbi hivatalos ősemberi, előemberi tevékenységek idősávja.

Ilyenek pl. a dinoszauruszok idejéből fennmaradt emberi ( – nem ősemberi!) lábnyomok (a mocsárban haladó dínót követő, a lábnyomában lépkedő ember nyomai), ősi, megkővült rétegekből előkerült kalapács, acélgolyó vésett sávokkal, stb.

Ezek a dolgok nem illeszkednek a mostani evolúcionista világképbe ezért tűzzel vassal irtják az ellentétes elméleteket, az ilyesmivel foglalkozó kutatókat ellehetetlenítik, kutatásaikat betiltják, leleteiket elzárják, letagadják.

Ismerős az eljárás, ugyan az mint a tiltott energetikai találmányokkal kapcsolatban…

A múltban számos alkalommal próbálták ezeket a felfedezéseket eltitkolni, sőt, kvázi kitörölni a történelemből.

Afrikában pldául Kb. 2,8 milliárd éves vésett acélgolyókat találtak.

A vizsgálatok során az is bebizonyosodott, hogy ezeket aligha hozhatta létre bármilyen geológiai folyamat.

Érthető okokból ezt is elhallgatták, mert a végén kiderült volna, hogy ezeket is emberek, legalábbis humanoid civilizációk alkották közvetlenül a Földi élet kialakulásának hajnalán?

Arról nem beszélve, hogy ezek a gömbök középen egy “egyenlítőt” tartalmaztak, mintha csak a Földet és más bolygókat akarták volna az egykori alkotók “szimbolizálni”.

Afrika szívében egyébként több olyan barlangot is találtak, ahol hatalmas tenyér és talp lenyomatok maradtak fenn, ismeretlen korokból, ismeretlen lényektől.

Egy biztos: az antropológiai vizsgálatok mind azt mutatták, hogy nem ősi majmok, hanem sokkal inkább egy az előemberhez hasonlító lény nyomai lehetnek.

Több millió, esetenként több millió éves eszközöket is találtak, melyek faragva, csiszolva voltak, tehát szintén KIZÁRT, hogy a természet hozta volna létre őket.

500 millió éves kalapács, vagy 2 millió éves agyagfigura, ezek mind ismeretlen eredetűek, de magukon viselik egy tudatos, ősi “kolónia” munkáját.

Az eredmények és a régészeti maradványok mind egy irányba mutatnak: az ősi múltban, több tíz millió évvel ezelőtt, vagy még régebben is éltek emberek a Földön.

Vagy ha nem emberek, akkor az emberiség elődeinek számító ős-civilizációk, melyek ismeretlen okokból kipusztultak, vagy elhagyták a bolygót.

Nyomaikat hátrahagyva útmutatók lehettek volna a modern emberiség számára, azonban a tény, hogy nem mi vagyunk az elsők, és feltehetően nem is az utolsók a Földön, annyira elfogadhatatlan volt a Darwinista nézeteket valló tudományos világnak, hogy ennek ma is próbálják minden nyomát eltörölni…


Megtekintések száma: 22816





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet