31 millió éves földönkívüli eredetű tárgy van elzárva az Antarktiszon? Ezt magyarázza meg valaki

2023. június 25., vasárnap
Az SCP-1968 néven ismertté vált lelet egy ismeretlen eredetű objektum, melyről sem azt nem tudni, ki készítette, sem azt, hogy milyen célból, ellenben egyre biztosabb, hogy nem a Földről származik...

Egy olyan, toroid alakú geometriai formával rendelkező, gyűrűszerű objektumot találtak az Északi-sarkon, mely megtalálása óta folyamatosan lázban tartja a tudósokat.

Lázban tartja, ugyanis egyre biztosabb, hogy nem a Földről származik, ennek ellenére szemmel láthatóan egy mesterségesen előállított tárgyról van szó.

A kormeghatározás alapján 31 millió évvel ezelőtt, vagy ennél régebben készülhetett - állítják a szakemberek.

Az inaktív állapotú bronz objektum egyértelműen magán viseli a megmunkálás jeleit, tehát a fém feldolgozásának egy fejlett technológiájával készülhetett.

Rengeteg apró, szinte már-már csak mikroszkóp alatt olvasható rejtélyes írások tarkítják az oldalát, melyek egy jó részét a mai napig nem, sikerült megfejteni. Az objektum ezen területein szürkés az anya, és olyan, mintha lézeres technológiával lett volna a bronz felületébe égetve.

Rengeteg különféle fénykép és videó készült már a leletről, azonban ezen felvételek és fényképek egy része torz, vagy homályos, mivel a tudósok azt tapasztalták a vizsgálatok során, hogy az objektum valahogyan képes meghajlítani, vagy megtörni a fényt maga körül.

A tárgynak van még egy szokatlan tulajdonsága. Ha emberi lény ér hozzá, ahogyan a rajta végzett kísérletek során, akkor az anyag az adott felületen megváltozik, és képes formálódni kismértékben.

Ez még nem minden, ugyanis rövid idő elteltével az anyag kristályszerkezete visszatér az eredeti állapotba...

A rajta dolgozó kutatók több érdekes emlékképpel kezdtek el küzdeni a kísérletek alatt. Bárki, aki hozzáért, különös emlék-utazásokban részesült, amik egyre erősebbekké, valóságosabbakká váltak.

Éppen ezért rendkívül veszélyesnek találták, és egy 300 méterre a föld alatt található bunkerbe szállították, ahol egyetlen liften keresztül vezet az út, egy jól őrzött kutatólaborba.

A bázist nagyon sok katona vádi mind belülről, mind kívülről a bejáratnál. A liftre pedig egy önkioldó, önmegsemmisítő robbanószerkezet van szerelve, hogy vész esetén felrobbantsa önmagát, és a rejtélyes objektummal senki se tudjon kijutni a felszínre.

Miért őrizhetik ennyire? Mi lehet pontosan? Ezt senki sem tudja, de abban sokan biztosak, hogy ez egy ősi idegenek által a Földre hozott tárgy lehet, ami akár valamiféle fegyverként is funkcionálhatott egykoron...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek bizarr ősi tudás ősi technológia


Megtekintések száma: 234072

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet