37-es szám: földönkívüli szekvencia az ember genetikai kódjában, idegenek teremtettek minket?

2023. december 8., péntek




A 37-es szám lehet a válasz a földi élet és az emberiség keletkezésének kérdésére.

Valóban idegenek alkottak meg minket? És tényleg el van rejtve egy bizonyos szám egyfajta földönkívüli szekvenciaként a DNS-ünkben?

A válasz meglepőbb, mint hinnénk, és egyértelműen arra utal, hogy nem evilág szülöttei vagyunk, hanem mesterségesen terveztek meg minket.

"Talán a 37-es szám lehet a válasz mindenre, amit az élettel és annak kialakulásával kapcsolatban ismerünk" - állítja több tudós, akik részt vettek abban a kutatásban, mely során felfigyeltek a 37-es szám visszatérő jellegére az emberi génállományban.

Az már nem újkeletű, hogy a Földi élet feltehetően idegen eredetű, ugyanis nem itt alakultunk ki mi sem, hanem genetikailag terveztek meg, majd hoztak létre minket. Erre számtalan kérdéses rész utalhat a genetikai kódunkban, melyek nem hasonlítanak egyetlen földi élőlény genetikai kódjára sem.

Azonban a 37-es szám rejtélyes módon több ízben is fellelhető az emberiség kódjában, ami nem lehet véletlen.

Maxim Makukov és egy matematikus, Vlagyimir shCherbak felfedeztek valamit a genetikai kódban, ami intelligens jellegű, azaz olyan, mintha egy aláírás lenne, egy biológiai aláírás az emberi genom belsejében.

"Olyan lehet, mint amikor valaki szignózza a kész alkotását egy múzeumi kiállítás előtt" - állítják.

Nem tudni, hogy mi céllal van ez belekódolva, ugyanis a belekódolt valami nem más, mint egy szám. talán valamifajta üzenet is lehet, vagy egy válasz az élet végső értelmére.

A most megtett felfedezés gyakorlatilag az irányított, azaz mesterséges pánspermia elméletet támogatja, mely szerint az élet aszteroidákon keresztül jöhetett a Földre, azzal a különbséggel, hogy talán hatalmas fémkapszulák landoltak űrsziklák helyett, vagyis szándékosan "porozták be" a Földet a élet pollenjeivel.

A DNS elemzések során 37 fehérjét találtak, melyek újra és újra felbukkannak az emberben.

A molekuláris teret pedig 74 aminosav tölti ki, ami szintén nem véletlen, ugyanis ez a 37-es szám kétszerese.

A kodonok - amik gyakorlatilag kódolt aminosavak - atommaghoz mért tömege 1664 egység, ami szintén a 37-es szám többszöröse. Ilyen véletlen összefüggések aligha létezhetnének genetikai szinten, és ez kimeríti a statisztikai véletlen fogalmát.

Kizárt, hogy a természet, az evolúció alkosson valami ennyire bonyolult, ennyire előre kiszámítottnak tűnő rendszert.

Itt valami más van a háttérben, mely az intelligens tervezést támasztja alá, vagyis a mi teremtőink egyfajta kódot, aláírást, vagy üzenetet hagytak ránk, génjeinkbe kódolva.

Kérdés, hogy valaha megtudjuk-e fejteni.

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 311384





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet