5 brutális tény a bevándorlásról, amit az EU vezetői teljesen el akarnak hallgatni a közvélemény elől!

2018. március 26., hétfő




Mire a lista végére érsz, garantáljuk, hogy fel leszel háborodva!

A menekültek nagy része elmebeteg

Több statisztika kimutatta, hogy a menekültek nagy része idegileg labilis, azaz az elméjüket tekintve nem bezsámíthatók. Ezt nemrég egy olasz szakember, egy pszichiáter is közzétette, természetesen óriási botrány lett belőle.

Az észak-olaszországi Padua városában élő migránsok mentális egészségét felmérő tanulmányból kiderül, hogy a vizsgálatba bevontak 54 %-a „poszt-traumatikus stressz rendellenesség nyilvánvaló tüneteiben” szenvednek.

A tanulmányt végző kutatás vezetői elmondták, céljuk az volt, hogy kiderítsék, miként lehetne segítséget nyújtani az elsősorban Nigériából, Gambiából, az Elefántcsontpartról és Guineából jött menedékkérőknek.

Marokkóból szivárognak be a dzsihadisták Európába

Tudtad, hogy Marokkóban rengeteg dzsihadista kiképtőrábor működik? És azt, hogy sezrevezetten és szervezetlenül rengetegen áramlanak onnan be az Eu határain belülre?

Az EU erről nem szeret beszélni, próbálják elhallgatni a tényeket.

Talán azért is, mert kínos nekik ez az egész, mivel a beáramló tömeget sokszor olyan embercsempész bandák juttatják be az Európai kontinensre, amik kapcsolatban állnak egyes EU-s szervezetekkel. Végső soron az EU pénzeli azt, hogy ezek az emberek bejussanak, és ha kell, merényleteket kövessenek el az európai polgárok ellen...

Eddig nem ismert járványokat terjesztenek

A bevándorlók visszahozták Afrikából és a Közel-Keletről az Európában már eltűnt betegségeket. 40 ezer embert kell beoltani, afrikai fertőző betegségek ellen. A lakosok ingyenesen kapják meg az oltásokat számtalan helyen.

Korábban már többször felmerült ez a veszély annak kapcsán, hogy a Chikungunya és más betegségek, például a Nílusi-láz elkezdett terjedi Olaszország egyes részein.

Döbbenetes bűnügyi statisztikák, amikről nem beszélnek

A svéd statisztikák szerint, 8-10 százalékkal nőtt a nők elleni bűncselekmények száma, azonban gondosan titkolják az elkövetők etnikai hovatartozását.

Az egész messzemenően botrányos, és szomorú. Szomorú azért, mert ez megint csak azt mutatja, hogy Európát valósággal szembenevetik ezek a keletről érkező gazdasági piócák.

Párhuzamos társadalom, no-go zónák

Ma a no-go zónákba fehér embernek bemenni szite tilos és életveszélyes. A párhuzamos társadalmak határvonalai pedig egyre cska nőnek, és konkrét városokat fognak felemészteni éveken belül.

Sőt, az is eljön majd, amikor bizonyos városokban többségben lesznek a szélsőséges nézeteket valló radikális ideológiák képviselői...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 98116





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet