5 dolog, amit egyes teóriák szerint az 51-es körzetben tárolnak

2017. március 2., csütörtök




A Szent Grál? Az 1947-ben Roswellnél lezuhant csészealj darabjai? Rengeteg tipp, és különféle elmélet létezik arra vonatkozóan, hogy mit is rejthet az 51-es körzet titkos komplexuma.

Egy repülő csészealj roncsai

Az 51-es körzettel kapcsolatban rengeteg titok, és különféle legenda kering. Az ugyanis nyilvánvaló, hogy valamit nagyon rejtegetnek. Az egyik legközkedveltebb teória, és ami talán a legvalószínűbb is, hogy egy idegen csészealj roncsait rejtegethetik ott.

Az 51-es körzet csak egy része van a felszínen. A nagyja a föld alatt van. Sokak szerint - melyeket később akkori hiteles dokumentumok is alátámasztottak - a Roswellnél lezuhant tárgy darabjait ide szállították, és itt kezdték el tanulmányozni.

Szólnak ég hírek idegen testekről is, melyeket szintén ide szállítottak, a Fort Worth bázison át, az éj leple alatt. Hogy ezután mi történt, senki sem tudja, de sokan a 80-as-90-es évek nagy technológiai ugrását a csészealj műszaki tulajdonságainak tanulmányozásának köszönhetjük.

Szent Grál

A világ talán legrejtélyesebb ereklyéje a Szent Grál. Soha nem találták meg, noha az évezredek alatt számtalan legenda született hollétéről.

Egyes feltételezések szerint a Grált már a második világháború alatt megtalálták a szövetséges csapatok Franciaországban, egy eldugott hegység kolostorának pincéjében.

Azért volt fontos megtalálni, mert Hitler ezt is meg akarta kaparintani a végzet lándzsájával együtt. Mikor erre rábukkantak, azonnal Amerika legtitkosabb komplexumába szállították, és örökre elzárták a világ elől.

Tették ezt egyben azért is, mert senki sem tudta, hogy pontosan milyen kéepsségekkel rendelkezik maga a Grál, és hogy van-e varázsereje. Állítólag olyan különleges erővel bír, hogy jobbnak látták, ha örökre ott marad, elzárva egy hatalmas páncélteremben, nehogy rossz kezekbe kerüljön.

Az előző emberiség maradványai

Vajon mi történik azokkal a régészeti leletekkel világszerte, melyekről később kiderül, hogy nem illik bele az adott korba, vagy az adott helyszínre?

Bizonyos esetekben ezeket a leleteket megmenti a médiavisszhang, és mivel túl gyanús lenne az eltűnésük, hagyják, hogy a közvélemény szemügyre vegye, és a régész társadalom ízeire szedhesse.

Vannak azonban olyan leletek, melyek az emberiségnek egy olyan sötét múltjáról árulkodnak, amiket azonnal el kell takarítani. Mivel alapjaiban írhatnák át a Föld történelmét.

Az ilyen leleteket, mint az ember előtti időkből származó több millió éves humanoid lábnyomok, vagy alumínium darabok, melyek több tízezer évesek. Sokak szerint az 51-es körzet kiválóan alkalmas ezen igen fontos, elrejtendő lelete tárolására.

Egy működő időgép

A működő időgép teória talán az egyik legvadabb teória mindközül. Sokan úgy gondolják, hogy van valamiféle szerkezet az 51-es körzetben elrejtve, ami az egész emberiség életét megváltoztathatná, ez pedig egy tényleges időgép.

Persze ha valóban létezne időgép, már találkoznunk kellett volna ilyennel a múltban is nem? A válasz nem, ugyanis alternatív idősíkokat hoznak létre az időutazók.

A CIA több titkos dokumentumában olvasni lehet olyan projektekről, melyek említést tesznek egy időben és térben utazni képes szerkezet fejlesztésértől.

A projektet még a Pentagon és a katonaság is pénzelte, majd váratlanul, minden előzmény nélkül leállították, és minden - majdnem minden - dokumentumot megsemmisítettek, aminek köze volt hozzá. Az időgép szétszerelt darabjai pedig még most is ott hevernek, a műszaki leírással együtt.

Titkos katonai kísérletek

Az elméletek között persze feltűnik a leg magától értetődőbb elmélet is. Mi van, ha az 51-es körzet valójában tényleg nem más, mint egy titkos katonai bázis?

Ez ugyanis önmagában még messze nem von le semmit értékéből, és titokzatosságából. Ugyanis könnyen lehet, hogy olyan eddig nem ismert, és hivatalosan nem létező technológiákat, hajtóműveket, és fegyvereket tesztelnek és fejlesztenek a bázison, amik messze meghaladják a korunkat.

Ezt pedig a lehető legnagyobb titokban lehet csak fejleszteni, hogy nehogy rossz kezekbe kerüljön.

Bármit is rejtenek az 51-es körzet komplexumának földalatti hangárai, egy napon biztosan meg fogjuk tudni. A kérdés csak az, hogy mikor?

összeesküvés titkos katonai technológia eltitkolt tények


Megtekintések száma: 171395





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet