5 félelmetes gif, melyektől garantáltan nem jön majd álom a szemedbe!

2017. január 5., csütörtök




Ha megnézed ezeket a mozgóképeket, lehet, hogy lesz egy álmatlan éjszakád, miközben a takaró alá bújva várod a reggelt. Borzongásra fel!

Kiver a víz a szellemektől? A sötét szobában megjelenő árnyalakoktól? A szekrényből kiszűrődő éjjeli neszektől?

Akkor felettébb izgalmasnak és riasztónak fogod találnia z itt összeválogatott 5 hátborzongató gifet, melyek a legfélelmetesebbek közé tartoznak, amik fellelhetőek a neten.

Ezek között vannak olyanok, amik ismeretlen eredetűek, és olyanok is, melyek ismert filmekből vannak kivágva. Felkészültél? Jó borzongást!

Az ez az első az egyik legijesztőbb. A gyanútlan nő talán nem is tudja, hogy mi lapul a takaró alatt. Gyakran volt már hasonló félelmed, mikor épp valakivel megosztottad az ágyad? Ha eddig nem, ezentúl már állandóan ez a jelenet fog eszedbe jutni, mikor a másik felé fordulsz, és ő háttal lesz neked.

Mit tennél, ha egy ilyen félelmetes, démonszerű hatalmas lény várna a sötét nappaliban, vagy a ház előterében az éjszaka kellős közepén? Nyugodj meg, a felvétel természetesen itt sem igazi, hanem egy film egyik hátborzongató jelenete.

Mindazonáltal a világtörténelem során számoltak már be olyan lényekről, amik hasonlóan néztek ki, mint az itt látható kreatúra...

Próbálj meg farkasszemet nézni ezzel az illetővel. Hidd el, nem fog sokáig menni, mert egy idő után egyre nyugtalanabbul fogod magad érezni. Aztán pedig azon kapod magad, hogy nem tudsz elaludni, és egész éjjel ez a velőtrázóan rémisztő arc jelenik meg előtted.

Nincs is annál félelmetesebb, mint amikor a koromsötét szobába vagyunk bezárva egy velejéig romlott, és veszélyes entitással. Egy olyan földöntúli démonnal, melynek egyetlen feltett célja, hogy mindenáron kárt tegyen bennünk.

A Mama című horrorfilm egyik jelenete igazán képes a frászt hozni az emberre. Aki még nem látta a filmet, annak pedig érdemes megnézni.

Mi lehet ez? Valaki tényleg ül az ágyad mellett, és figyel? Vagy csak a sötétség és az árnyak játszanak egy székre terített pólóval? Sötétségben megszülető félelem rengeteg tévképzetnek ad otthont.

De mi van, ha ezek a tévképzetek időnként nagyon is a valóságot mutatják?

Biztosan van közöttük olyan mely néhány napig kísérteni fog, és még nappal is ott fog járni a gondolataidban. Ha szeretnéd, hogy másoknak se legyen nyugodt éjszakájuk, kérjük OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes érdekesség ijesztő durva


Megtekintések száma: 75869





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet