5 felkavaró talált felvétel a világból, melyekre nincs magyarázat

2017. március 10., péntek




Léteznek olyan megoldatlan ügyek, amik minimum felvetik a paranormális világ létezését.

A világ nem teljesen olyan, mint amilyennek a tudomány ismeri. Van ugyanis egy olyan oldala, egy olyan sötét bugyra, ami rengeteg kérdést vet fel.

A most bemutatott talált felvételek néhánya is ebbe a különös világba kalauzol el minket.

Ezen felvételek mindegyike megtörtént eseményeket mutat be, valós esetek fűződnek hozzájuk. A közös szinte mindegyikben az, hogy a felvétel készítői soha többé nem kerültek elő.

Hogy bűncselekmények áldozatai lettek-e, vagy balesetek történtek, azt nem tudni, de úgy nyelte el némelyiket a föld, mintha sose lett volna.

Az egyik ilyen talált felvételen például néhány barát kocsikázik a sötét erdőben, amikor különös valamire lesznek figyelmesek, és szokatlan hangok szűrődnek ki az út menti erdőből.

Egy különös lényt találnak, melyre semmilyen állat, vagy egyéb földi élőlény leírása nem illik rá, és természetesen soha többé nem látjuk őket.

Egy másik videó szörnyű dolgot árul el - és újabb kérdéseket vet fel - az 1986-ban Redwood városka tűzeseteiről.

A város lakói ugyanis rettegésben éltek, mivel valaki módszeresen felgyújtott a családi házakat. A hatóságoknak és a tűzoltóknak tippje sem volt arra, ki lehet az elkövető. de annyi bizonyos volt, hogy minden esetben szándékos gyújtogatásról van szó.

Mivel soha nem lett meg a rejtélyes gyújtogató, az ügyet idővel lezárták, és megoldatlan maradt.

Évek teltek el, mire egy új lakó az egyik házba beköltözve talált egy régi videó kazettát, és kíváncsiságból belenézett. Amit látott, az hátborzongató volt.

A felvételen ugyanis égő házakat lehetett látni. A videós módszeresen ráközelítette ezekre a házakra, miközben lángokban álltak, és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a ház előző tulajdonosainak egyike lehetett a redwoodi gyújtogató.

Ha te is ijesztőnek találtad őket, és szerinted is több van a dolgok mögött, mint amit belelátnak az emberek, OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan bizarr ijesztő durva megoldatlan bűnügyek


Megtekintések száma: 73611





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet