5 ijesztő szellemfelvétel, melyre nincs magyarázat

2017. január 19., csütörtök




Láttál már igazán ijesztő videókat, melyek láttatnak valami olyan jelenséget, melyek előtt a tudomány még most is értetlenül áll? Nézd meg ezt az 5 nagyon ijesztő videót, valódi szellemekről.

Az emberek többsége kimondottam hisz a túlvilág létezésében, és abban, hogy van élet a halál után.

A lélek nem hal meg a testünkkel, hanem egy alaktalan formában tovább él, ki tudja meddig. Olykor ezek a lelkek szellemekként válnak láthatóvá a világunkban.

Ezekből a jelenségekből tele van a sajtó és sokan, sokfelé látni vélnek szellemeket, nem nyugvó lelkeket a világban. A legtöbbször félünk ezektől a paranormális jelenségektől, míg máskor komoly fenntartásokkal kezeljük az állítólagos létezésüket.

Tudósítások szólnak furcsa szagokról, hirtelen huzatokról a zárt szobában, és gyors hőmérséklet változásokról. Esetenként maguktól felkapcsolódnak, vagy kialszanak a fények, és a tárgyak egyik pillanatról a másikra megmozdulnak. A kísértetjárás gyakran abba marad, mihelyt egy meghatározó személy elköltözik az adott házból.

Mind-mind olyan jelek, melyek bizonyosságként vetülnek elénk, és reménynél töltik el azokat, akik szerint van odaát valami, és nem csak a sötét, végtelen semmi.

Ha megnézed ezeket a felvételeket, garantáltan el fogsz gondolkodni azon, hogy léteznek-e kísértetek, és hogy mi dolgunk a világban a halálunk után.

Lesz köztük nagyon ijesztő videó is, amitől a hátadon is feláll majd a szőr.

Ha te is ijesztőnek és elgondolkodtatónak találod őket, OSZD MEG másokkal is.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek ijesztő durva


Megtekintések száma: 174422





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet