5 jel, mely arra utal, hogy sokszor születtél már le a Földre

2016. december 3., szombat




Úgy érzed, nem teljesen az vagy, aki? Hogy sokkal több van benned, mint érzed? Vannak olyan árulkodó jelek, melyek azt sejtetik, hogy egy nagyon öreg lélek lakozik benned, mely sokszor leszületett már a Földre.

A reinkarnációban való hit egyre többeket érint. Egyre többen gondolják ugyanis úgy, hogy van valamiféle élet a halál után, és még többen biztosak abban, hogy ez a halál utáni élet egy másik életben nyilvánul meg, mely során újra leszületünk a Földre.

Ha te is úgy érzed, hogy ez nem az első életed, és azt gondolod, sokkal öregebb vagy belül, mint mások gondolják, akkor az egy jel lehet, hogy talán sokszor születtél már le a bolygóra.

Megmagyarázhatatlan fóbiák

Félsz a méhektől, minden ok nélkül? Kórosan nézegeted az órád, és parázol attól, hogy valahonnan elkésel? Ezek mind az előző életedben megélt dolgokhoz kapcsolódó, akkor kialakult kényszerképzetek, fóbiák összességének a részei, melyeket nem tudott levedleni a lelked, mert túl nagy hatással voltak rád.

Vannak ugyanis dolgok, amiket a lélek magával cipel több életen keresztül, mire sikerül végre megszabadulnia tőle, de az is előfordul, hogy a lelkünk, személyiségünk részévé válik.

Gyakori Déjá vu

Déjá vu élménye talán már mindenkinek volt. Azonban nem mindegy, hogy milyen gyakorisággal. Minél gyakrabban vannak valakinek déjá vu élményei, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy sokkal több előző életet élt már meg a lelke, mint más.

Ilyenkor ugyanis a tudatalattidnak beugranak rég megélt események, élethelyzetek, ez is okozhatja a déjá vu jelenségét, melynek működéséről még ma sincs fogalma a tudománynak.

Visszatérő álmok

Ha vannak visszatérő álmaid, akkor az azért lehet, mert az előző életeidben megélt események olyan erős hatással voltak a lelkedre, és a tudatalattidra, hogy életeken átívelő lenyomatot képeztek benned, melyet mikor alszol, újra és újra megélsz.

Álmainkban gyakran látjuk kívülről magunkat, és tőlük, illetve életünktől idegen eseményeket élünk meg, sokszor szürreális helyeken. Ezek a projekciók árulnak el rengeteget az egyre öregedő tudatalattinkról.

Hamis emlékek

Ha úgy érzed, sok olyan emléked van, amit nem tudsz egy adott helyhez, vagy időhöz kötni, mégis nagyon valóságos, akkor hajlamos vagy azokat hamis emlékképeknek hinni. Valójában pedig arról van szó, hogy ezek az emlékek az előző életed emlékeinek a töredékei.

Több olyan esete is számon tart a tudomány, amikor kiderült, hogy ezek a hamisnak mondott emlékek valós emlékek voltak, és egy előző életben megélt eseményről szóltak, mint a híres barrai gyermek esetében.

Születési hegek

A születési hegek nagyon árulkodóak lehetnek. A tudomány még ma sem tudta tisztázni, pontosan mi okozza őket, akárcsak az anyajegyeket, de egyes emberek hegekkel a bőrükön születnek meg. 

Vannak olyan feltételezések, miszerint a születési hegek az előző életben elszenvedett halálos sebek lehetnek.

Van úgy, hogy egy-egy sebet nem hever ki a lélek és a heget tovább viszi a következő testre is. Van úgy, hogy a lelki sebek vetülnek ki fizikai hegekként a testünkre.

paranormál túlvilág ezotéria test és lélek reinkarnáció előző életek


Megtekintések száma: 211097





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet