5 km átmérőjű ufót láttak a Hold felszíne felett? Ezt magyarázza meg a NASA

2023. november 24., péntek




Különleges felvételt készítettek egy olyan mesterséges korongról, mely több kilométeres kiterjedésű, és a Hold felszíne felett lebegett át.

A különös, diszkosz alakú fekete objektum egyértelműen a Hold felszíne felett lebegett néhány száz méteres magasságban. A felvétel bár homályos, jól kivehető rajta az, hogy ez az ominózus tárgy mesterséges, és hatalmas méretekkel rendelkezik.

Egyes becslések szerint 4-5 kilométeres átmérőjű is lehet.

És ez még nem minden. A felvételen az is kivehető, ahogy lassan előrehalad, és árnyékot vet a holdi tájra.

A különleges anyagot még november 14-én készítette egy Aurelio Carvajal nevű férfi. A kráterek felett elrepülő valami egyértelműen nem ember alkotta tárgy.

A szuperhold idején történt ez, amikor a Hold olyan közelségben volt, amilyen közelségben 70 éve nem volt azelőtt.

Sokak szerint egyértelmű bizonyíték lehet a felvétel a fejlett idegen létformák létezésére a Föld körül. Ezek az idegen civilizációk már sok-sok évezred óta megfigyelnek minket, és időnként le is látogatnak a bolygónkra.

Más források szerint ezek a látogatások később rendszeressé váltak, és mára már nagymértékben elvegyültek köztünk, és a saját társadalmunkban. Beépültek közénk, és míg mi az eget kémleltük már rég a Földön jártak.

A szkeptikusabb lelkületűek azt gondolják, hogy a felvétel, még ha valódi is, egészen biztosan csak valamiféle képhiba, és az objektum valójában nincs ott.

Ez az elmélet azonban nem magyarázza meg az árnyékot, amit ez a korong alakú objektum vet a felszínre.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 214496





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet