5 nyugtalanító felvétel, melyeken apró goblinok tűnnek fel

2017. március 1., szerda




A riasztó, olykor a semmiből feltűnő apró, gonosz lények legendája még ma is él, és állítólag sokan látják őket világszerte.

A goblinok, elfek eredetével kapcsolatban számtalan legenda kering, melyek más-más kultúrkörökből származnak.

Az azonban szinte biztos, hogy léteztek ilyen lények, és talán ma is léteznek. Az ugyanis nem lehet véletlen, hogy egymástól teljesen független kultúrákban bukkantak fej olyan leírások, ábrázolások, melyek ezekhez az apró, mitikus lénykehez köthetőek.

Főleg a kelta történelemben találunk sok leírást különféle tündérszerű lényekről, és apró, gonosz szándékú, tömzsi testfelépítésű kreatúrákról, melyek goblinokként terjedtek el a köztudatban.

Senki sem tudja pontosan, honnan erednek, hogyan is jöttek létre, csak azt tudni, hogy ezek túlnyomó többsége ártó szándékú, gonosz lény.

Az sem teljesen világos hogy a goblinok valójában emberszerűek-e vagy valamiféle más lényre hasonlítanak jobban.

Többen kapcsolatba hozták már az idegenekkel - pontosabban a kis szürkékkel - is őket. Eme teória szerint ezek a goblinok valójában a kis szürkék által lettek betelepítve még évmilliókkal ezelőtt.

Az alábbi néhány, egész pontosan 5 videó mindegyikében feltűnik valami szokatlan. Méghozzá olyan apró lények, melyek feltehetően goblinok, vagy azokhoz hasonló apró, gonosz kreatúrák.

A goblinok mindig is a háttérben húzódtak meg, és csak ritkán mutatták meg magukat.

Hogy pontosan mit csinálnak, mikor nem látni őket, és hol bujdosnak, nem tudni, de egyes elképzelések szerint romos épületek sötét zegzugaiban tanyáznak, valamint családi házak padlásain.

Manapság már egyre többen hisznek a létezésükben, és világszerte is egyre többen vélik látni őket.

Hogy a szóban forgó 5 videó mennyire valódi, arról győződj meg te magad. Egy azonban biztos: ezeket a videókat korábban megvizsgáltál, a média kereszttüzébe is kerültek, de nem találtak rájuk magyarázatot a szakértők.

Ha szerinted is léteznek nem evilági lények, elfek, goblinok, amik létezését nem ismeri el a tudomány, mert nem tud velük mit kezdeni, OSZD MEG másokkal is!

paranormál video megmagyarázhatatlan ijesztő mitikus lények goblinok elfek


Megtekintések száma: 181550





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet