5 rejtélyes, és nagyon felkavaró videó, melyet módszeresen letörölnek az internetről

2017. március 14., kedd




Ezek a videók annak idején felkerültek a világhálóra, sokakat elborzasztottak, és a válaszok helyett csak kérdéseket, és ködös rejtélyt hagytak maguk mögött, és valami olyan nyugtalanító érzést, melyet csak kevesen vagyunk képesek elviselni.

Léteznek olyan videók, olyan mozgókép anyagok, amik megbabonázzák az embert, és annyira elborzasztják, hogy még napokkal később is azon gondolkodik, és a látottak szinte diavetítés szerűen beleégnek a retinájába.

A most következő esetek is hasonlóak lesznek, nem árt, ha felkészülsz, hogy egy kicsit felkavaró lesz. Ezen videók jó részét megpróbálták eltüntetni a netről az áldozatok családjának kéréséből, vagy amiatt, mert iszonyatosan brutálisak voltak, de egyes videókat még ma is fel lehet lelni a sötét weben.

Christine Chubbuck élő adásban elkövetett öngyilkossága

Christine Chubbuck egy riporternő volt, aki karrieristasága ellenére boldognak látszott, mégis élő adásban vetett véget a saját életének.

1974. július 15-én a WXLT tévécsatorna talkshow-jának élő adásában fejbe lőtte magát a műsorvezető. Christine Chubbuck bejelentette a nézőknek, hogy most először láthatnak öngyilkosságot egyenesben, majd előhúzta az asztal alól a már előre odatett fegyverét, majd a füle mögé lőtt.

Azonnal összeesett, és vérben fuldokolt, miközben a riadt stáb megpróbálta minél hamarabb leállítani a felvételt.

Nem derült ki soha, hogy pontosan miért lett öngyilkos. Egyesek szerint depressziós volt, mások úgy vélik, hogy a bipoláris személyiségzavar jegyeit viselte magán. Ezt csak őt tudta volna megmondani, ha nem ölte volna meg magát...

Dnepropetrovski mániákusok

1988-ban született három fiú, Igor Suprunyuck és Viktor Sayenko, valamint Alexander Hanzha, akik igen erősen szadistáknak tűntek már gyerekként is, kamasz korukban pedig elkezdtek állatokat kínozni, de valami kegyetlenül brutális módon.

Az ilyen embereknél nem véletlen, hogy szokták büntetni az állatkínzást, mivel onnan már csak egy fokkal fentebb kell lépni az emberek kínzásához. Nem is telt bele túl sok idő, és 2007 júniusa és júliusa között elszabadult a pokol.

21 embert öltek meg. Mindegyik áldozatuk véletlenszerűen kiválasztott volt, és volt köztük idős is, gyerek is, fiatal nő is. A legbrutálisabb tettük az volt, hogy egy terhes nőt úgy öltek meg, hogy az embriót kivágták az anya méhéből, miközben a nő haldoklott...

Eljártak a temetésekre, hogy a hullákkal fogózkodjanak és a gyilkolásokat is dokumentálták mobiltelefonjukkal. Készült az egyik kettős gyilkosságukról állítólag egy felvétel, melyet a bírósági tárgyaláson mutattak be, miután elkapták őket.

Sandy Hook iskolai lövöldözés

A modernkori iskolai lövöldözések egyik legdurvábbika a Sandy Hook általános iskolai lövöldözés volt.

Adam Lanza 27 embert, majd magával is végzett az amerikai történelem egyik legsúlyosabb iskolai lövöldözésében egy 20 éves ámokfutó. Az áldozatok nagy része 5-10 év közötti gyerek, de köztük van a gyilkos tanárként dolgozó anyja is.

A biztonsági kamerák felvételei állítólag rögzítették a történteket, de azok annyira felkavaróak voltak, hogy sohasem hozták nyilvánosságra.

Egy másik forrás szerint a sötét weben meg lehet találni, és egy időben a Youtube videó megosztón is fent volt, de onnan módszeresen törölték.

Steve Irwin halála a kamerák előtt

Búvárkodás közben lelte halálát Steve Irwin, aki egy merülése alkalmával szenvedertt halálos sebet, méghozzá a kamerák előtt. A dokumentumfilmes ugyanis épp forgatott, amikor bekövetkezett a tragédia.

A 44 éves legenda akkor halt meg, miután mellkasába fúródott egy tüskés rája mérges nyila. A tüskés rája akkor támadt rá a tévésztárra, amikor az új dokumentumfilmjét forgatta a Nagy Korallzátony nevű természetvédelmi területen Ausztrália Queensland államánál.

A tüskés rája lapos, háromszög alakú hal, többnyire trópusi vizekben lehet megtalálni. Nevét a farka végén levő borotvaéles tüskéiről kapta, a tüskék gyilkos mérget tartalmaznak. Ezeket az állat akkor használja, ha úgy érzi, hogy megtámadják, tehát a tüskés rája csak védekezett.

A haláláról készült videó szintén fellelhető a neten, ha valaki hajlandó egy kicsit kutakodni utána.

Tilikum bosszúja

Tilikum volt az az 1983-ban alig 2 évesen fogságba ejtett gyilkos bálna, aki rászolgált a nevére, ugyanis meggyilkolta összesen 3 gondozóját is.

A derekánál ragadta meg tapasztalt idomárját Tilikum, a majdnem 5,6 tonnás kardszárnyú delfin a SeaWorld nevű floridai tengeri vidámparkban szerdán. A 40 éves Dawn Brancheau-t ezután lehúzta a víz alá, a nő pedig belehalt a hatalmas állat harapásaiba. A szemtanúk beszámolói szerint a gyilkos bálnának is nevezett kardszárnyú delfin "ide-oda csapkodta" a nő testét, majd lehúzta a víz alá.

Az ezekről készült felvételeket ma már valószínűleg nem találni a neten de aki keres, az találhat.

rejtély rejtélyek ijesztő durva bűnügy hátborzongató


Megtekintések száma: 97146





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet