5 titok, amivel sokkal szerencsésebbek lehetünk az életben! Ez sokaknak bevált már!

2019. július 27., szombat




„A szerencse bevonzható, megteremthető”

Jó hír lehet, hogy a szerencsénkért mi is tehetünk. 

„A szerencse bevonzható, megteremthető” – kezdte a magyarázatot Amanda Stemen pszichoterapeuta. „Hiszem, hogy amit szeretnénk, az valamilyen formában már eleve létezik, csak gyakran nem tudjuk, hogy hogyan szerezzük meg, hogyan vonzzuk be az életünkbe, mert valami eltereli a figyelmünket, másra koncentrálunk” – folytatta a szakember. 

Szerinte fontos, hogy a figyelmünket arra koncentráljuk, amit szeretnénk elérni, ne zárkózzunk el semmi elől, mert nem tudhatjuk, hogy mi segít el ahhoz, amit szeretnénk, hogy megtaláljuk mi is a szerencsénket.

Ha tudjuk, hogy mit szeretnénk, és készen állunk arra, hogy megkapjuk azt az univerzumtól, készüljünk fel, mi pedig mutatjuk, hogy mi segíthet abban, hogy a miénk is legyen.

Járjunk nyitott szemmel a világban

Legyünk tudatosak, éljünk a jelenben, használjunk ki minden adandó lehetőséget, ami csak szembejön velünk.

Mozduljunk ki

Az is jó módszer lehet, ha a szobában ülünk és pozitív gondolatokat küldünk ki az univerzumba, de ennél jobb ötletnek tűnik, hogy mozduljunk ki, legyünk mozgásban, találkozzunk emberekkel, beszélgessünk, mert sosem lehet tudni, hogy ki tud segíteni.

Vegyük körbe magunkat pozitív emberekkel

A panaszkodás és a pletykálás sosem jelent jót, inkább olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akik sokat nevetnek, pozitívan gondolkoznak, jó energiákat sugároznak a környezetük felé.

Tegyünk rendet

Ahhoz, hogy bevonzzuk a szerencsénket, fontos, hogy a lelkünk és a testünk is rendben legyen. No és a környezetünk, vagyis kezdhetjük az egész projektet egy nagytakarítással, úgyis jön a tavasz, frissítsük fel az otthonunkat.

Legyünk kedvesek

Ha hiszünk az elméletnek, jól tudjuk, hogy amit adunk, azt kapjuk vissza. Vagyis legyünk olyanok az emberekkel, a környezetünkkel, amit szeretnénk, hogy velünk is olyanok legyenek.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális szerencse


Megtekintések száma: 172382





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet