5 vérfagyasztó videó, melyben embereket szállt meg a gonosz

2017. február 15., szerda




Hiszel Istenben? Akkor a gonosz létezését sem tagadhatod le. 5 sokkoló felvétel, melyeken jól látható a démoni megszállás.

A démoni, vagy ördögi megszállás mindig is a valaha látott, tapasztalt legijesztőbb jelenség volt az emberi kultúrában.

Nem véletlen, hogy a világ legfélelmetesebb filmje, az Ördögűző is egy ilyen esetről szólt. Amikor valakit megszáll a gonosz, az nem ura többé a testének.

Egy húsbörtönbe kényszerül, melyet a gonosz erők megpróbálnak napról napra módszeresen teljesen tönkretenni.

Nem egy esetben odáig fajulnak a dolgok, hogy a démoni megszállás az adott személy életébe kerül, még akkor is, ha egy pap elvégzi rajta az ördögűzést.

Ilyen volt Anneliese Michel esete, mely az egyik legborzasztóbb volt mind közül. De ha azt hinnénk, hogy csak néhány eset létezik, melyek nyugtalan éjszakákat okoztak az érintetteknek, akkor hatalmasat tévedtünk.

A világon minden évben egyre több démoni megszállásról lehet hallani, és előfordult már olyanok körében, akik egyáltalán nem voltak vallásosak.

Több tapasztalt pap is elmondta már az ördögűzések kapcsán, hogy nem csak lelkileg, de fizikailag is megterhelőek. Egyáltalán nem egy kezdő, fiatal papnak való az ilyen, és nem véletlen, hogy a Vatikán hivatalos ördögűzésre csak nagyon tapasztalt papokat küld.

A katolikus valláson belül teljesen elfogadott annak a hite, hogy valakit démonok szállhatnak meg. Néha ezzel magyaráznak felfoghatatlan gyilkosságokat.

A katolikus egyházon kívül azonban sok a kételkedő. Szerintük a démonok, és az úgynevezett megszállottság, középkori babonák, azok pedig, akik azt állítják, ördög bújt beléjük, egyszerűen pszichés betegek.

Hogy ez jó vagy sem, azon el lehet gondolkodni, mindenesetre az ördögi megszállást még ma sem tudja maradéktalanul megmagyarázni a tudomány.

Amennyiben te is rémisztőnek találtad ezeket az eseteket a videón, OSZD MEG másokkal, és imádkozz azért, hogy ez soha, senkivel ne fordulhasson elő a jövőben!

paranormál video vallás ördögűzés biblia ijesztő durva


Megtekintések száma: 127144





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet