500 évnyi önazonosság, a nemzet függetlensége és a kultúránk a tét: Brüsszel MINDENT al akar venni!

2018. március 7., szerda




Mi pedig nem hagyjuk! OSSZUK EZT MEG másokkal is!

Az elkkövetkező hónapok tétje sokak szerint már nem csak a mi megmaradásunk, de az Európai Unió megmaradása lesz.

Na ringassuk magunkat abba a tudatba, hogy a harcnak vége.

Éppen ellenkezőleg. A harc még csak most kezdődik. 500 évnyi önazonosságot és az egész ősi kultúránkat, valamint az európai keresztyénséget fenyegeti végső megsemmisülés.

Hol a némettel, hol a törökkel hol az orosszal kellett szembenéznünk. A mostani kataklizma azonban más lesz, ez még minket is elsöpörhet, ha nem leszünk elég kitartók, és Magyarország nem védi meg a határait.

Azt akarjuk, hogy Magyarország magyar ország maradjon. Brüsszel azonban nem ezt akarja, és Anegala Merkel, és Juncker sem.

Ők el akarják árasztani egy diktatórikusan felülről érkező, kiszabott kvótával a nemzetállamokat menekültek tömegével.

Brüsszel minden létező módon támadni fogja a tagállamokat, melyek nem engedelmeskednek, Magyarországtól pedig még az Európai Uniós pénzeket is megvonhatják.

Ennek ellenére nem engedhetünk abból, hogy mi is az álláspontja a hazánknak: ide idegen nem teheti be a lábát, és különösképpen nem sajátíthatja ki a kultúránkat és a földünket úgy, mint ahogyan azt szegény franciákkal vagy németekkel teszik.

Ők már a kígyót melengetik a keblükön, csak túlságosan vakok, és ezt nem látják előre, noha minden külső szemlélő számára nyilvánvaló.

nekünk azonban még van remény. mi még megmenthetjük a hazánkat, és a keleti blokk országai egymással szövetségre lépve akár túl is élhetik az EU-t, mikor az már rég nem is fog létezni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország magyarsag európa magyarok politika menekültek brüsszel


Megtekintések száma: 86194





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet