6 dolog, amit a chemtrailekről tudnod kell! OSZD MEG másokkal is!

2017. július 4., kedd




Világszerte egyre inkább terjedő jelenség, melyről nagyon kevesen tudunk. Ezek a legfontosabb tények, amikkel mindenkinek tisztában kell lennie - állítják sokan!

A chemtrail jelenség egy világszerte folytatott tevékenység, melyet a kormányok a nemzetközi vizeken, országhatárokon átívelően végeznek szisztematikusan, annak érdekében, hogy mérgezzék a lakosságot, és előkészítsenek valami sokkal monumentálisabb tervet.

Rengetegen előálltak már azzal, hogy belső forrásból szivárogtattak különféle információkat arról, hogy mi is ez a chemtrail tervezet, és miért szorgalmazzák ennyire a háttérhatalmak világszerte.

Íme, a 6 legfontosabb dolog, amiről tudnod kell a chemtrailekkel kapcsolatban!

Vegyi mérgek

A chemtrailek tele vannak tömve különféle vegyi mérgekkel, idegmérgekkel. 

Ezt nem egy kutató állítja, akik megvizsgáltak olyan mikrorészecskéket, melyeket a légkörben szálló anyagokból gyűjtöttek olyan területeken, ahol rendszeresen szórták tele a területet chemtraillel.

Agenda 21

Az Agenda 21 egyfajta eszközeként használják a bolygó lakossága ellen a légi permetezést. Ezáltal ugyanis olyan rejtett, lappangó genetikai úton megtervezett vírusokat tudnak észrevétlenül a szervezetünkbe juttatni, melyek majd egy adott jel hatására egy globális világjárványt indíthatnak majd el.

HAARP összefonódás

Sokak úgy sejtik, hogy van egyfajta titkos összefonódás a HAARP antennarendszer, és a chemtrail gépezet között. Ugyanis a chemtrailekkel nem csak és kizárólag a mérgezés a céljuk a háttérhatalmaknak, hanem az, hogy előkészítsék a légkört valami sokkal nagyobb dologra. Sokak szerint ez a dolog egy holografikus vízió létrejötte lesz majd néhány éven belül.

Betegség és halálgyár

Rengeteg betegséget kapnak az emberek a chemtrailektől. Ezek ugyanis olyan levegőben szálló részecskék, melyek idővel a felszínre ülepednek, és ott a használati tárgyakkal bejutnak a szervezetünkbe, vagy csak szimplán belélegezzük őket. 

Ezért nagyon sok szakember kapcsolatba hozza különféle allergiás és autoimmun megbetegedésekkel, mert ezek főleg azon területeken alakultak ki az utóbbi 10 évben, ahol rendszeresen permetezték az eget.

Az Új világrend előszobája

A chemtrailezés az Új világrend egyfajta előszobájának tekinthető, és szorosan összefügg az Agenda 21 tervezettel. Az lesz a fő szerepe, hogy kiirtsa az emberi populáció több mint 90%-át, így a világhatalmi elit örökölné meg a bolygót, az összes fennmaradó természeti erőforrással együtt.

Jézus második eljövetele

Mint fentebb írtuk, a chemtrailek másik fontos szerepe az lesz, hogy az eget és a légkört egyfajta óriási virtuális vászonná alakítsa a Föld ionoszférájában is jelenlévő vegyi anyagok segítségével. 

Ezáltal elő tudják majd mesterségesen idézni Jézus második eljövetelét itt a Földön.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés új világrend illuminátusok háttérhatalom chemtrail chemtrailek


Megtekintések száma: 314242





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet