7 hátborzongató dolog, melyet gyermekek meséltek előző életükből

2017. március 20., hétfő




A most következő sorok, történetek a reinkarnáció ékes bizonyítékai. Vannak előző életeink? Ezek a gyerekek megdöbbentő módon állítják, hogy igen.

Megmutatta a saját sírját

Amikor a testvérem 2 éves volt, nagyon sokat beszélt összefüggéstelen dolgokról, és megijedtünk, hogy talán valami baja van. Azt mondta, hogy eredetileg Austinnak hívták.

Egy napon épp piknikeztünk, amikor a közeli temető felé vetet az irányt, odament egy sírkőhöz, megsimogatta, majd azt mondta, hogy itt fekszik Austin. A sírkövön nem volt sem név, sem dátum. 6 évvel később derült ki, hogy valóban egy Austin nevű ember sírja volt...

Tűzoltó tűzhalála

A fiam nem szeretett tűzoltós filmeket nézni, és a tűzoltó kocsik látványától is mindig a frász kerülgetet Egyszer azt mondta, hogy ennek az az oka, hogy eredetileg tűzoltó volt.

Egyszer egy házhoz hívták ki őt, és a csapatát, azonban a házban nem találtak senkit, de lángokba borult az egész épület. A tűzoltó autó is felgyulladt, és benne égett. Később megmutatta nekünk a kórházat, ahol kezelték, mielőtt meghalt.

Ugyanazt csinálta, mint előző életében

A lányom egyszer azt mondta nekem, hogy most épp ugyanazt csinálja, mint az előző életében ugyanebben a korban. Elmondta, hogy előzőleg egy hosszú hajú elegáns hölgy volt, egy hatalmas apartmannal, melyben lépcsők kanyarogtak.

Egy bogárhátú Volkswagent vezetett, és hosszú szoknyákat viselt. Egyszer aztán az egyik lépcsőn megcsúszott, és kitörte a nyakát, így halt meg.

Emlékezett néhai mamájára

A fiam kristálytiszta emlékekkel rendelkezik a nagymamájáról, holott soha életében nem láthatta, mivel ő idő előtt meghalt, mielőtt megszülethetett volna.

Még azt is megmondta nekem a fiam, hogy a nagyi milyen márkájú cigarettát szívott minden nap. A nagyi azonban 11 nappal a fiam halála előtt elhunyt. Mégis, hogyan találkozhattak? Egy előző életben, úgy hiszem.

"Ezért nem szeretem a vizet"

Sok előző élettel kapcsolatos ok-okozati elmélet mondja ki, hogy egyes előző életben elszenvedett traumát tovább vihetünk a következő életünkbe. A 4 éves gyermeket nagyon félt a víztől, és még fürdeni is alig szeretett.

Egyszer egy dokumentumfilm ment a Titanic elsüllyedéséről, amikor feltűnt, hogy a gyermek azt kiabálja, hogy tévednek, mert a csövek a másik oldalon voltak az adott helyiségben. Elmondta, hogy onnan tudja, hogy ott volt, mert ő is a hajón halt meg.

Soha meg nem született testvér

Egyszer a fiam megkérdezte tőlem, hogy volt egy testvére is, igaz? Mire azt feleltem, hogy nem, mert nem akartam, hogy emiatt szomorkodjon. Ő azonban váltig állította, hogy emlékszik rá, holott meg sem született, mert évekkel az ő születése előtt elvetéltem, és elvesztettem őt.

Azóta is azon gondolkodom, hogyan kérdezte ezt meg tőlem, és hogy esetleg egy előző életük során találkozhattak-e.

Fia volt a saját apja

Egy apa egyszer hátborzongató dolgot mesélt el, amit a fia kérdezett tőle. Épp úton voltak valahová, apa és fia. A fiú alig volt 3 éves, mire egyszer megszólalt a hátsó ülésről: "Apa, emlékszel, amikor én voltak a felnőtt, és te voltál 3 éves?"

Az apa nem tudta mire vélni a dolgot, és nem hagyta nyugodni az, amit mondott. Egy médium segítségével derítette ki, hogy előző életükben fordított szerepeket játszhattak, és a fia volt a saját apja... Az apja ugyanis jóval a fia születése előtt meghalt, és a saját gyerekeként tért vissza.

paranormál test és lélek bizarr reinkarnáció előző életek


Megtekintések száma: 100097





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet