7 hátborzongató ingatlan, ahová nem szívesen tennéd be a lábad

2017. január 9., hétfő




Vannak olyan nem túl bizalomgerjesztő helyek, ahová nem mer bemenni az ember, mert lehet, hogy soha többé nem látják újra. Összeszedtük a világ legnyomasztóbb ingatlanjait.

Időnként biztos láttál már az országúton vezetve a távolban lelakott, romos épületeket, vagy erdei tanyákat, melyekbe az üresség költözött.

Ezeken a helyeken egy percet sem töltene el az ember, azonban vannak olyanok, akiket kifejezetten vonzanak az effajta helyek. Nekik köszönhetjük ezeket a képeket, melyek a maguk valójában mutatják be ezeket a bizarr helyeket.

Bár kinn áll a tábla, hogy maradjunk távol az ingatlantól, valószínűleg még noszogatásra sem lépnénk át a korlátot. Elég ijesztő, és nem tudni, ki lakhat benne. Már ha laknak benne...

Az elhagyatott épületek mindig a frászt hozzák az emberre. Főleg, ha levágott műanyag babafejek lógnak a mennyezetről a pincelejáratnál.

Ez a manöken bábu fej, mely fejjel lefelé lóg, kifejezetten el tudja érni azt, hogy felálljon a hátunkon a szőr.

Ha már műanyag bábu fejek. Vannak olyan helyek, ahol csövekre, és karókra felszúrt babafejek tekintenek rá az arra járókra. Egy egész tengeri belőlük...

Kapu a semmibe. Ez azt jelenti, hogy aki itt belép, talán soha nem kerül elő. Nem tudni, hogy a kerítéseket miért emelték, és a hatalmas vaskaput, de végül a hozzá tartozó ház soha nem épült fel.

Ez a ház már a látképével is azt sugallja, hogy szellemjárta. Az ember nem szívesen merészkedne még a környékére sem. A néhai tulajdonosa egykoron itt élt, de ma már valószínűleg halott. Talán még a falak között kísért...

Ez a skót házikó nem éppen az a kifejezetten mutatós és barátságos kis házikó, mint amibe azonnal beköltözne az ember. A skótok romos házaiban ráadásul előszeretettel tanyáznak démonok, kísértetek.

Ezek után a képek után mindig kétszer gondold meg, hogy beteszed-e valaha a lábad hasonló elhagyatott ingatlanokra. Ha mégis valahogy odakeverednél, akkor őszintén reménykedj abban, hogy tényleg elhagyatottak, és egyedül vagy...

paranormál szellem szellemek érdekes érdekesség bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 84377





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet