7 jel, hogy a mátrix rabjai vagyunk: Morpheusnak végig igaza volt

2023. május 30., kedd
Tudatában vagy saját életednek? Valójában te irányítasz? Ha ezt a néhány dolgot elolvasod, nem leszel többé biztos benne, és azt gondolod majd, hogy egy óriási hazugságban élünk!

A mai világunk valójában nem más, mint egy mérhetetlen hazugság. Egy hazugság, mely elől szinte nincs menekvés. Egy illúzió, melyből nem tudunk felébredni. Egy álom, mely valójában nincs is.

Tényleg te irányítod a saját életed? Vagy te is csak mások által vagy dróton rángatva? Ezeket a jeleket megtudva már nem lehetsz biztos benne!

1. Ugyanaz az életút

Mindig mindenki szinte ugyanazt az életutat járja be, mint mindenki más. Mindenki szeretne egyedi lenni, más utakat keresni, de a valóságban ilyenkor szembe megyünk az árral, és olyan erőssé válik a sodrás, hogy meghunyászkodunk, majd végül visszalépünk a sorba, hogy mi is azok a szürke birkák legyünk, akik követik a nyájat.

2. Orvoshoz mész, de csak betegebb leszel

Napjaink egészségügye, és az orvostudomány arra esküdött fel, hogy életeket mentsen, és betegségmentes világot teremtsen, azonban ez már régen nincs így. Betegségeket kreálnak, mára pedig odáig fajult a helyzet, hogy egészségesen megy el az ember az orvoshoz, majd betegen távozik. tablettákkal tömnek minket, gyakran megelőzés ürügyén, ami valójában cska arra szolgál, hogy még betegebbé váljunk.

3. Olyan munkád van, amit utálsz

Sokaknak van olyan munkája, amit nem szeretnek, azonban akkor a legszerencsésebb az ember, ha olyat csinálhat, amit ingyen is szívesen csinálna. Azonban egy végtelenségig manipulált, magánkézben lévő valuta az, amit keresünk, nem is pénzt. Erre akkor jössz rá, mikor már évtizedeket fecséreltél el az életedből, olyat csinálva, amit nem szeretsz.

4. Olyanoknak fizetsz adót, akik valójában börtönbe valók

Sokan vélekednek úgy, hogy a fehér galléros bűnözés melegágya a kormányszinteken zajlik minden országban, és valójában a legnagyobb csalóknak fizetsz adót az általad verejtékkel megkeresett pénzből. Ez olyan, mintha nem más lennél, mint rabszolga, aki kígyót melenget a keblén.

5. Fogyasztói mohóság

Napjainkban rád is rákényszerítik azt, hogy mohó legyél, és hitelekbe verd magad csak amiatt, hogy meglegyen mindenből a legújabb. Már születéstől kezdve téged is terhel az ország államadóssága, és mire kilépsz az egyetemről a nagybetűs életbe, sokszor már diákhitel nyomja a vállad. A fedezet nélkül nyomtatott pénz levét te, és MI isszuk meg, akik szüntelenül fizetik a világhatalmi elitnek a "járandóságát".

6. A Nagy testvér szemei mindent látnak

Mára már nincs egy olyan szeglete a világnak, ahol az embert nem lehet megfigyelni. Mindenhol mindennek szeme és füle van. Sehol sem lehetsz biztos abban, hogy a titok az titok marad. Figyelnek téged, mintha a mátrixban lennél. Lehallgatják a beszélgetéseidet, de egyesek szerint még a gondolataok lehallgatásának kísérleti eszközei is hamarosan bevetésre kerülnek...

7. Elöntöd magad mérgekkel

Az élelmiszeriparon és a gyógyszeriparon keresztül hihetetlen mennyiségű mérget juttatsz be a szervezetedbe nap mint nap. Olyan mennyiségben, hogy csoda, hogy egyáltalán élsz, vagy nem vagy beteg. Tele vannak vegyszerekkel a kozmetikai szerek is, az élelmiszerek pedig különféle tartósítókkal vegyi anyagokkal. A média eközben elhiteti veled, hogy egészségesen élsz, és te ebben a bódult ámulatban zabálsz, míg ki nem durransz.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen mátrix


Megtekintések száma: 226890

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet