8 ősi barlangrajz, mely földönkívülieket ábrázol: szerintetek meggyőzőek?

2021. november 29., hétfő
Több ezer éves barlangrajzok, amikkel nem tud mit kezdeni a tudomány.

Sego-kanyon - Egyesült Államok

Az USA-ban található több ezer éves barlangrajzokat egy hatalmas sziklafalon találták meg. Vörös festékkel rajzolták fel azt a néhány alakot, melyek érdekes vonásokat viselnek magukon.

Nincsenek kezeik, hosszúkás a testfelépítésük, és furcsa szemeik, tekintetük van. Sokak szerint ezek egyértelműen földönkívüliek ábrázolásai lehetnek.

Val Camonica - Olaszország

Ezek a Krisztus előtt 10.000 évvel ezelőtt készült rajzok igazán látványosak, és nagyon rejtélyesek, ugyanis sokak szerint nem emberek láthatóak a rajzon.

Olyan, mintha két humanoidszerű alak valamiféle védőruhában csinálni valamit. Ráadásul a kezükben egyfajta eszköz látható, melynek funkcióját és eredetét nem sikerült megfejteni, ahogyan azt sem, miért látható egy űrsisakra hasonlító valami a fejükön.

Niaux-barlangok - Franciaország

Ez a Franciaországban, egy barlangrendszer mélyén megtalált ábra olyan, mint egy modern diagram. A megtalálásakor azonnal felvetődött, hogy talán valamiféle modern hamisítványról van szó.

Éppen ezért kormeghatározást végeztek rajta, de a tudósok legnagyobb megdöbbenésére az ábra Krisztus előtt 13.000-ből származik. Bárki, vagy bármi is készítette, nem ismert a jelentése.

Tassili, Szahara - Algéria

Egy Krisztus előtt 6.000 évvel ezelőtt készített barlangrajzon érdekes alakot fedeztek fel a múlt században. Ez az alak egyáltalán nem hasonlított semmire, amit eddig láttak.

Emberalaknak túl bizarr volt. Istenségnek pedig túl emberi. Minta egy egyszemű, testes élőlény egyfajta múltbéli "képe" lenne...

Itolo - Tanzánia

Ezeket a korong alakú repülő tárgyakat, azaz ufókat ábrázoló rajzokat egy közel 27.000 éves alkotáson találták meg. A kormeghatározás nem hazudik, és felveti a kérdését annak, hogy hogyan láthattak ilyeneket, és mik lehettek az égen akkoriban.

A barlangrajzok korát egyébként a vésés, vagy festékanyag kopásából, annak oxidációjából képesek kiszámolni.

Pech Merle barlangja - Franciaország

Le Cabrerets mellett, valahol Franciaországban egy 19.000 éves ősi barlangrajzon igazán kompromittáló alakok tűnnek fel. Nem csak arról van szó, hogy egy idegennek ható, több karú alak látható a sziklán, hanem arról, hogy felette több korong alakú tárgy lebeg.

Olyan, mintha az égi istenek Földre látogatásának pillanatát örökítették volna meg...

Kimberly - Ausztrália

Létezik egy Wandjina nevű barlangrajz, melyet a helyi törzsek készítettek és mélyen tisztelnek ma is.

Krisztus előtt 3.000 évvel készült, és sisakos - vagy szkafanderes - lényeket ábrázol. Senki sem tudja, hogy ez egy letűnt civilizációnak állított mementó lenne-e, vagy az égi istenségek megörökített képe.

Chhattisgarh - India

Ez a barlangrajz 10.000 éves, és egy humanoid idegent ábrázol. Mára már nagyon megkopott az ábra, de még mindig kivehető valamennyire.

Az ábrázolt alak magas, hosszúkás arcú, és nem rendelkezik orral, és ajkakkal...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek földönkívüliek ősi idegenek ősi tudás tiltott régészet


Megtekintések száma: 111516

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet