9 évnyi fizetésünket kellene egyetlen migránsra költeni! Több millióan öntenék el hazánkat!

2017. szeptember 23., szombat




Ezt ígérné a kvóta, és a betelepítés, mely továbbra is kötelező lenne. Magyarország azonban nem hagyja magát, és a német nép is ébredezik, ahogy Európa többi része is.

Az Európai Uniónak elképesztően buta és megdöbbentő tervei vannak a migránsokkal. Sokak szerint eleve Angela Merkel Wilkomenskultur programja sem volt jogszerű, és ezt több nemzetközi joggal foglalkozó szakember is állítja.

Vagyis Merkel jogtalanul hatalmazta fel magát arra, hogy idecsábítsa a migránsokat az Unióba, majd a neki már nem kellő selejteket lepasszolja más nemzeteknek.

Vagyis bocsánat, nem lepasszolja, hanem kötelező jelleggel betuszkolja olyan periféria országokba, mint amilyen Magyarország is.

Az EU terve alapján két év alatt összességében 30 ezer euróval, vagyis mintegy 9 millió forinttal kellene segíteni az illegális migránsok integrációját.

Az elmúlt másfél-két évben konzervatív becslések szerint is mintegy másfél millió illegális bevándorló érkezett Európába. Ezek megdöbbentően nagy számok.

Az Uniós - sokak szerint pedig Soroshoz köthető a tervben szereplő összeg a havi nettó bér százhatszorosa, vagyis egy minimálbért kereső magyar ember 9 év alatt kereshet annyit, amennyit az EU egy migráns integrációjára akar költeni.

Ami még felháborítóbb az pedig az, hogy a pénzt az európai polgárok adóiból teremtenék elő.

Bizonyos szolgáltatásokat és juttatásokat megnyirbálnának, a kohéziós forrásokat lecsökkentenék...stb.

Viviane Reding korábbi uniós biztos fenyegette meg egy interjújában Magyarországot a kohéziós támogatások csökkentésével, mivel hazánk nem kívánj bevándorlókat befogadni.

Míg hazánkban és az Európai Unió területen rengeteg ITT ÉLT, és ITT SZÜLETETT uniós állampolgár, és GYEREKEK éheznek, addig Németországban egy sorsa elbírálására váró, illetve különböző programokban részt venni akaró migráns havonta 354 euró, tehát több mint 110 ezer forint juttatásban részesül.

Kérdezzük mi: mi lenne, ha Angela Merkel keresztényi ideológiáját és hihetetlen energiáit inkább az Ő megsegítésükre fordítaná?

Egy hihetetlenül jó, keresztényi Európa születhetne, de ezt nem akarják.

Épphogy a kereszténység módszeres kigyomlálása zajlik az európai társadalmakból.

Hazánk és Lengyelország feltehetően nem fogja hagyni magát, és a végsőkig el fogunk menni az igazunkért. Elvégre nem kényszerítheti az EU egyetlen tagállamát sem, hogy a népe olyanokkal éljen együtt, akiket nem akart beengedni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 59920





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet