A 120 éves szűz: a férfi még életében nem létesített kapcsolatot senkivel! Azt is elmondjuk, miért.

2016. december 9., péntek




Swami Sivananda a világ legidősebb embere címére pályázik a maga 120 évével. A férfi születési anyakönyvi kivonattal, igyekszik alátámasztani a világrekordot. Ami még megdöbbentőbb, hogy sohasem volt együtt nővel. Azt is megtudhatod, hogy miért.

Hamarosan újra átíródhat, a világ legöregebb emberéről szól bejegyzés a Guiness rekordok könyvében. Ugyanis Swami Sivananda a maga 120 évével öregebb lehet bárkinél, aki jelenleg él a Földön.

Érdemes említést tenni a hölgyről, Emma Moranoról aki 117 éves jelenleg. Ő számít hivatalosan a legidősebb embernek a Földön.

A nagyon öreg hölgy három évszázadnak volt szemtanúja, ugyanis 1899. november 29-én született.

A mostani rekord várományos jelenleg 120 éves. Legalábbis ezt állítja magáról. Állítása azonban nem alaptalan, ugyanis rendelkezik egy 1896 Augusztus 8-i születési anyakönyvi kivonattal.

Ha bebizonyosodik a dokumentum hitelessége, akkor könnyen lehet, hogy ő lesz a világ legidősebb embere.

A 120 éves szerzetes a szerzetesekhez hasonlítható életmódot élt az elmúlt 119 évben. Olyannyira szigorú volt a tanításokhoz, hogy 120 éven át szűz volt.

Igen, jól olvastad. Egyetlenegyszer sem létesített kapcsolatot egyetlen hölggyel sem. Ami azt illeti, nem is látszik meg annyira a 120 év a férfi arcán, mint első gondolná az ember.

Elmondása szerint nem életlen, hogy ennyire szép kort megért. A hosszú élet titka ugyanis az, hogy szűz maradjon az ember, és ne legyen felesége.

Vallja ezt annak ellenére, hogy nagyon szereti a hölgyeket, és minden tisztelete az övéi.

A valah legidősebbnek tartott ember 2013-ig a japán Jiroemon Kimura votl 116 leélt évvel. Nemrégiben pedig egy idős hölgy vette át a címet, 117 évvel. Jelenleg ő a legidősebb ember, de ha a férfi dokumentumai valósak, akkor Swami Sivananda lehet a világrekorder 120 évvel.

A férfi egy rendkívül szegény anyagi körülmények között élő családban nptt fel Kalkuttában. Sohasem gondolta volna, hogy megéri a 120 éves kort, mert annyira sanyarú körülmények között telt el a gyerekkora.

Saját bevallása szerint nem csak a szexualitás nélküli élet, hanem az egészségtelen ételek, és fűszerek teljes mellőzése vezethetett oda, hogy megérte ezt a matuzsálemi életkort.

Ha képes vagy kontrollálni a szükségleteidet, akkor hatalmat kapsz felettük, és akkor bármit megtehetsz, amit akarsz –vallja.

Mivel szegényként született, soha nem voltak nagy elvárásai az élettől, mégis ironikus módon rengeteg gazdag, tehetős ember beelőzött.

Hogy az öregúr meddig él, azt nem tudni, de néhány év még biztosan van benne, mert kiváló egészségi állapotnak örvend.

érdekes hihetetlen érdekesség hihetetlen emberek rekord világrekord


Megtekintések száma: 64459





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet