A 8 éves megölt kislány szülei mély gyászban, míg gyilkosa, Ferike a börtönben dagad!

2018. szeptember 2., vasárnap




Van igazság a földön? Szerintetek mit kellene tenni az olyan emberekkel, akiket nem lenne szabad többé kiengedni? Örök közmunka?

hogy telik az idő egyre rosszabb lelki állapotban van a brutális kegyetlenséggel megölt kislány, Horváth Adrienn (†8) édesanyja.

Az asszonyt a fájdalmas hiányérzeten túl az is nagyon bántja, hogy hiába próbál a rendőrségnél tudakozódni, nem kap válaszokat a nyomozás állásáról.

Tudom, hogy a lányomat semmi nem hozza már vissza, de talán könnyebb lenne, ha tudnánk, hogy pontosan mi történt vele élete utolsó perceiben. Rengeteg kérdésünk lenne, de sajnos jelenleg nincs kinek feltenni.

A nyomozók mindig annyit mondanak, hogy majd a vizsgálat legvégén tájékoztatnak a részletekről. Nemrégiben előkerültek Adri régen nem látott gyerekkori képei, most azt nézegetjük minden este. 

A testvére mindennap kimegy hozzá a temetőbe, azt mondja, ő csak így tudja elviselni Adri hiányát – mondta el a Blikknek Horváth Győzőné.

Mint ismeretes: idén májusban a hajmáskéri F. Ferenc (16) elment Adriennék sólyi házához, és elhívta játszani a nála jóval fiatalabb kislányt. Miután a gyerek nem ért haza estére azonnal a keresésére indultak. A kutatócsapat a gyerek lemeztelenített holttestét egy patakmederben találta meg. A rendőrök másnap letartóztatták a hajmáskéri F. Ferencet (16).

Kiderült: a szomszéd településen élő fiatalember egy kővel agyonverte a kislányt, állítólag azért, mert nem akarta azt játszani, amit ő javasolt. 

Az a mai napig kérdéses, hogy a feltételezett elkövető szexuális erőszakot is végrehajtott-e a gyereken...

Szerintetek mit kellene tenni? 

mert hogy Ferike hízik és dagad a börtönben, az biztos, mint ahogyan az is, hogy az áldozat családja pedig szenved...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen bizarr gyilkosság bűnügy botrány


Megtekintések száma: 59835





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet