A bevándorlók már az európai rendőri szervekbe is beépültek?

2017. december 21., csütörtök




Egyes információk szerint terroristák első kézből kapják az információkat.

Európa belső bomlasztása már folyamatosan zajlik, és a menekültek hömpölygő tömege egy percre sem áll le.

Mi sem bizonyítja jobban ezt, hogy a télen is özönlenek a bevándorlók, miközben az EU milliárdokat költ arra, hogy megsegítse őket a téli vándorlásukban.

Nem beszélve arról, hogy eközben mennyi európai állampolgár és család éhezik és fagyoskodik…

Európának van ugyanis egy sokkal komolyabb problémája ezzel az egésszel: mégpedig az, hogy kígyó melenget a keblén. A vén Európát ugyanis meg fogják erőszakolni, majd rabszolga sorba fogják taszítani azok, akiket ma megsegít és etet.

Korábban már Nógrádi György, és Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértők is elmondták, hogy számtalan titkosszolgálati jelentés szerint az iszlám harcosok épülhettek be a német a svéd és a francia rendőrségbe.

Jelenleg is évek óta zajlik a már ott élő kisebbség beintegrálása.

Ez azt jelenti, hogy vannak olyan rendőrtisztek, akik menekültek voltak egykor, és vannak köztük másod, harmadgenerációs menekültek.

Őket pedig a szétvert iszlám államból Európába menekülő dzsihadisták rövid idő alatt erőteljesen képesek lesznek radikalizálni.

A német rendőrség elleni brutális támadások megsokszorozódtak. Angela Merkel kancellár nyitott ajtó politikája óriási ballépés a hivatalos statisztikák szerint.

A francia rendőri egységekben már több tucat az iszlám államhoz köthető személy, azaz rendőrtiszt is ténykedhet.

Ők pedig nem csak a belső nyomozások, razziák információit tudják megosztani társaikkal, de félrevezethetik a hatóságokat annak érdekében, hogy újra egy nagyobb terrortámadást hajtsanak végre Európán belül.

A gelsenkircheni rendőrség vezetője nemrég ezt nyilatkozta:

"A német rendőrség nem nyerheti meg a háborút a bevándorló bandákkal szemben mert ők sokkal többen vannak."

Ehhez járul még hozzá, hogy sok a belső iszlamista tégla, akik végső soron egy puccsművelettel átvehetnék a hatalmat a fegyveres rendőri erők felett, vagy akár a hadsereg felett... vagyis egyes városokban hirtelen szerveződő, iszlám alakulatok jöhetnének létre, városokat felégetve.

És erre Európa még nincs felkészülve, sőt, nem is tudatosult benne, mekkora a baj...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség európa iszlám kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 20243





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet