A boszniai piramisok titkai megfejtve: az ősi magyarság titkát rejthetik

2022. augusztus 18., csütörtök




Ősi struktúrák és piramisok, rejtett alagutak vannak elrejtve Boszniában. A régészek nem ismerik el, mert azzal elismernék, hogy egészen eddig hazudtak nekünk...

A boszniai piramisok léte az egyik legmegosztóbb régészeti rejtély az elmúlt években. Az egész egy váratlan felfedezéssel kezdődött, mely során szakemberek vették észre, hogy Boszniában piramisok lehetnek elrejtve.

Ezen piramisokat korábban hegyeknek nézték.

Valójában azonban szabályos, 4 oldallal rendelkező piramisok maradványai, melyek ősi piramisok, sokkal régebbiek, egyes becslések szerint, mint az Egyiptomban található piramisok.

Az eredetük kapcsán az is felvetődött, hogy az egyiptomi kultúra talán róluk másolhatta a piramisokat, és a Kheopsz-piramis is egy korábbi, Boszniában található piramis tervei alapján épült.

Sokan állítják, hogy a boszniai Nap piramis, mely a legnagyobb iylen piramis, és a legjobb állapotban is maradt meg, valójában egy magyar piramis. Ezt az alatta futó alagutak melyen talált kő bizonyítja a régészek szerint, melyen rovásírás található.

J, S, TEN, TY: Jó Ős Ten Atya - áll a kövön. Ez nem lehet véletlen.

Nem tudni, hogy ezeket az információkat végül szándékosan hallgatták el - mert nem szólnak róla hírek - vagy pedig egy tényleges átverésről, ferdítésről van szó, de sokan úgy sejtik, hogy a régészek társadalma próbálja a szőnyeg alá söpörni a piramisok meglétét, mert ezzel kellemetlen helyzetbe hoznák saját elméleteiket.

Sőt, a történelem könyvekben leírt dolgok egycsapásra hazugságnak tűnnének, ha kiderülne az, hogy a boszniai piramisok valódiak.

29.000 évesnek datálták ezeket a piramisokat, vagyis ennyi évvel ezelőtt emelték őket. Igen ám, de a ma is ismert fejlett, társadalmakba rendeződni képes kultúra legfeljebb 9.000 évvel ezelőtt alakulhatott ki.

Ez azt jelenti, hogy 29.000 évvel ezelőtt emberek egyszerűen nem építhették a piramisokat. Legalábbis ne a mostani emberek...

Nagy kérdés, hogyha valóban magyarok építették, vagy legalábbis magyarokhoz lehet köze, akkor az hogyan és miként kapcsolódik népünkhöz. 

A népünkkel kapcsolatos eredetmítosz nem tartalmazza a piramisok építését, noha lehetséges, hogy a múltunk valódi igazságát épp úgy elferdítették a történészek, mint sok más esetben tették.

Egyes teóriák már arra a merész konklúziót is felvetették, hogy a magyarság is jóval régebbi lehet, és mi nem vagyunk más, mint egy a Földön élt ősi civilizáció leszármazottai. A teremtők .Azt azért meg kell hagyni, hogy ezen teória már-már a science fictiont súrolja, mégis nagyon sokan hisznek benne.

Egyes történészek például időtlennek ható ősi népként hivatkoznak ránk. A boszniai piramisok alatt tehát nem kizárt, hogy egy ősi magyar titok lappang. De az is lehet, hogy valami ennél is messzemenőbbre sikerül rátalálni egyszer a rejtett alagutak szövevényében...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr magyarsag magyar előző emberiség ősi magyarság


Megtekintések száma: 353746





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet