A chemtrail jelenséget már nem lehet letagadni? Világszerte egyre többen betegednek meg tőle!

2017. május 7., vasárnap




Egyes kutatók azt állítják, hogy az emberiség globális mérgezése már évtizedek óta zajlik a chemtraileken keresztül, de a depopulációs törekvések most új fázisba léptek.

A chemtrailekkel kapcsolatos dolgokat nagyon sokan idehaza is csak összeesküvésként kezelték eddig. Egy olyan félelemkeltő meseként, melynek valójában alig van alapja.

A szkeptikusok még ma is így gondolják, azonban egyre többen kezdik ezt az egészet komolyan venni. Ez talán annak is betudható, hogy egyre többen tapasztalják ezeknek a rendkívül mérgező chemtraileknek a közvetlen hatását.

Miről is van szó? Arról, hogy sok évtizede mérgeznek minket különféle, repülőkről a levegőbe permetezett szerekkel, mintegy titkos kísérlet keretében, melynek célja ismeretlen.

Sok feltételezés látott napvilágot már arról, hogy a különféle allergiás, és egyéb súlyosabb megbetegedéseket is a légkörbe juttatott, koncentrált vegyszerek okozzák. Vagyis az emberiség szándékos megbetegítése zajlik, legalábbis az összeesküvés elméletek hívei szerint.

Nemrégiben maga a Harvard Egyetem jelentette be, hogy aeroszolokat juttatnak majd a légkörbe, a globális felmelegedés elleni harc keretében. Ez azonban sokak szerint egy fedő sztori, hogy egy világméretű betegséget terjesszenek el az emberekben.

Ez a betegség feltehetően nem fog senkivel végezni, de lappangni fog bennünk, és amikor elérkezik a pillanat, akkor bizony pusztítani is fog.

A szkeptikusok szerint ez az egész csak félelemkeltés, és valójában nem léteznek ilyen gépek, amikről permetezni szoktak.

Ugyanakkor több ízben napvilágot láttak már olyan felvételek, melyek chemtrail gépek belsejéről készültek, bemutatva a permetező szerkezeteket is.

A hivatalos hírek szerint az első kísérlet már a jövő év elején elkezdődne, amely során először még kis mennyiségben juttatnának a kutatók olyan anyagokként a sztratoszférába, amelyek visszatükrözhetik a nap sugarait.

De mi van, ha a céljuk egészen más, és az összeesküvés elméleteknek van igaza?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények chemtrail


Megtekintések száma: 50539





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet