A chemtrailek okozzák a globális felmelegedést?

2016. december 4., vasárnap




A CIA is benne lehet abban a titkos, évtizedek óta zajló chemtrail permetezési összeesküvésben, mely a legtöbb vélekedés szerint az emberek vegyszerrel való mérgezéséért felel. Egy új felvetés szerint a globális felmelegedés felgyorsítása is a chemtrailek számlájára írható.

A chemtrail összeesküvés mára már egyre inkább bizonyított, bár még most is sokan akadnak, akik csak humbuknak tartják az egészet.

Chemtrailekkel irtanák ki az emberiséget

Az 1996-ban indult feltételezés szerint különleges szervek egy titkos katonai és vegyi kísérlet keretében méreganyagokkal permetezik tele a légkört, több különböző okból kifolyólag.

Különféle repülőkből, utasszállítókból permeteznek szemmel láthatóan lassan eltűnő anyagokat, melyek óriási, szétterülő, komótosan eloszló tejfehér ködöt, vagy füstöt képeznek az égen.

Az egyik ok az, hogy ezekkel a vegyi anyagokkal betegítsék meg az embereket, azonban a megbetegítésnek nem csak depopulációs célja van.

A depopuláció során ugyanis úgy végeznének egy csomó emberrel, hogy különféle vírusokkal, baktériumokkal mérgeznék meg őket, mely egy adott katalizátor hatására gyilkos vírussá válna.

A fél világot ki lehetne így irtani, és csak a kiválasztott, új világrend tagjai, és a világrend fenntartásához szükséges emberi létszám maradhatna csak fenn, mint túlélő.

Az új világrend eljöveteléhez ugyanis szükség van arra, hogy az ellenálló emberiség nagy része elpusztuljon, és csak a befolyásolható, tehetetlen emberek éljék túl a kataklizmát. A világuralomra kerülés során a 7 milliárd emberből 6 milliárd halna meg igen rövid idő alatt.

Más elméletek szerint nem is vírus van a chemtrailekben, hanem egy olyan anyag ami módosítja a tudatunkat, és így fogunk amjd behódolni a lassan eljövő világuralmi elitnek.

Köze lehet a globális felmelegedéshez

A globális felmelegedéshez is köze lehet a repülőgépek által húzott csíkoknak a legújabb szóbeszédek szerint. A chemtrailek világszinten való alkalmazása ugyanis azt mutatja, hogy mindenféleképpen egy globális jelenségről van szó, mellyel globális szinten szeretnének elérni valamit.

A rossz nyelvek szerint a chemtrailek összetétele rengeteg olyan anyagot is tartalmaz, melyek fokozzák az üvegházgázok terjedését, és növekedését.

De miért permeteznék a Földet, miért tennék tönkre idő előtt a bolygót? A világuralmi elit számára egy minél előbb elérkező globális kataklizma lenne a megfelelő alkalom arra, hogy átvegye a hatalmat a többségi társadalom felett.

A globális felmelegedés, és az általa elhozott drasztikus klímaváltozás egy olyan fegyver lehet a kezükben, mellyel térdre kényszeríthetik a jövőben az emberi szabadságot, és képesek lesznek lecsökkenteni az emberiség létszámát, méghozzá drasztikus módon.

Ez egy alattomos, aljas terv lehet, melynek nem maradnak nyomai, soha nem derülhet ki, hogy mesterségesen gerjesztették a klímaváltozást. A Föld klímája érdekes módon ugyanis akkor tájt kezdett el drasztikusan változni, amikor megjelentek az első chemtrailek az égbolton.

Minden véletlen lenne? Vagy az Új világrend egyre közelebb van a céljai eléréshez,és a végső apokalipszis végrehajtásához?

globális felmelegedés globális klímaváltozás összeesküvés chemtrail


Megtekintések száma: 17792





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet