A chilei haditengerészet feloldotta a titkosítást egy általuk készített ufó felvételről

2017. január 8., vasárnap




Újabb felvétel bizonyíthatja a földönkívüliek létezését, ráadásul olyan, ami katonai berkekből került elő. A videó azt is bizonyítja, hogy a világ hadseregei komolyan foglalkoztak az idegenekkel.

A chilei haditengerészet nyilvánosságra hozott egy olyan infravörös felvételt, melyen egy szivar alakú, látszólag nem ember által épített űrhajó látható. A felvételt magát valamikor 2014-ben készítették, november hónapban.

A hozzácsatolt katonai jelentés elmondja, hogy nem találtak ésszerű és logikus magyarázatot a látottakra, azaz az észlelt objektum eredete ismeretlen.

Annyit tudni az esetről, hogy a járőrök, akik észlelték az objektumot, azonnal értesítették a helyi hatóságokat, és a légierőt. Továbbá vészjelzések lettek kiadva a hadseregnek is, és a környéken lévő repülőtereknek is.

Azonban senki sem látta az égen röpködő lebegő tárgyat, mely szivar alakú volt, és meghazudtolta a fizika törvényeit, és a repülés fizikáját is.

Az illetékes szervek a kétéves vizsgálat során teljességgel kizárták, hogy műhold vagy űrtörmelék lenne a 10 perces felvételen többször is feltűnő rejtélyes repülő tárgy, amiből ismeretlen eredetű anyag szivárog a levegőbe.

A felvételen az egyik legérdekesebb momentum 8 perc 15 másodpercnél látható. A hadsereg nem sok kommentárt fűzött az esethez, és a feloldott titkosítás sem árulkodik sok mindenről, azonban az ufó kutatók mégis hatalmas áttörésnek, precedens értékűnek gondolják a történteket.

Egyrészt a tény eleve érdekes, ugyanis ezzel bebizonyították, kvázi elismerték, hogy még a chilei haderő is foglalkozott az idegenek létezésének vizsgálatával.

Ha pedig valamivel a hadsereg is foglalkozik, és rengeteg levegőben lebegő objektumot észleltek az évtizedek során, akkor biztosra vehetjük, hogy talán jóval többet tudhatnak a dolgokról, mint azt bárki feltételezi.

A világ hadseregei tisztában vannak ezeknek a titokzatos, nem evilági lényeknek a létezésével. A technológiával már Roswell idején találkoztak, de már azelőtt is sejtették, hogy nem más nemzetek kémrepülői rejtőznek a felhők között, az égbolt sötétjében.

Ezek a járművek csillagközi űrhajók, melyekkel hatalmas utazásokat tudnak megtenni különböző féreglyukakon át, a téridő szövetében, nagy távolságokat kijátszva.

Korábban több neves tisztségviselő, és volt kormánytag ismerte el, hogy a kormány tényleg tud az idegenekről, és közös együttműködés is zajlik a világ távoli titkos bázisain.

Egy volt NASA alkalmazott beszámolója szerint a NASA szakemberek magas, idegenlényekkel dolgoznak együtt egyes katonai jellegű projektben, míg a volt kanadai védelmi miniszter azt állítja, hogy régóta figyelik ezeket a tárgyakat, melyeket nem emberek vezetnek, és nem tartoznak egyetlen országhoz sem.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 37308





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet