A Coca Cola és a több ezer fokos lávafolyam harca

2016. november 19., szombat




Érdekes videót készített valaki arról, ahogy egy lassan hömpölygő lávafolyam bekebelez egy doboz Coca Colát.

Ritka az olyan elvetemült videó, aminek ugyan semmi rételme sincsen, mégis érdekes, annak ellenére, hogy azt nem tudja megmondani az ember, hogy miért.

Az alábbi videó is éppen ebbe a kategóriába tartozik. Valaki, aki feltehetőleg a vulkánok szerelmese volt, és imádta a Coca Colát – vagy éppen ki nem állatta, nézőpont kérdése – annak kiötlött a fejéből egy zseniális gondolat.

Mi lenne, ha összeeresztenénk a kettőt? Így születhetett ez a felvétel, amin azt láthatjuk, hogyan csap össze a lassan, de biztosan előrehömpölygő lávafolyam az útjában álló Coca Colával.

Persze értelmetlen komolyabb fogadásokba, esélylatolgatásokba bocsátkozni, hisz egyértelmű, hogy a természet elemi ereje a győztes, azonban érdemes végignézni a művészi videót, mert a Coca Cola meglepően sokáig áll ellen a pokoli hőségnek, és az olvadt kőzetfolyamnak.

Egy ilyen, és ehhez hasonló lávafolyam hőmérséklete gyakran eléri a 700-1200 Celsius fokot is. Ha valaki beleesne egy ilyen folyamba, az pillanatok alatt elolvadna, és nem sok azonosítható dolog maradna belőle.

Mindenesetre látványos, ahogy maga alá gyűri, majd felbontja kólával teli Coca Colás dobozt a vulkáni láva.

hihetetlen látványos video


Megtekintések száma: 154883





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet