A darnózseli hentes: megölte, majd pincében lévő húsfeldolgozó üzemében ledarálta saját feleségét!

2018. június 4., hétfő




A bél, tüdő és májdarabok DNS-vizsgálatai alapján bukhatott el minden idők legdurvább magyar gyilkosa!

Feleséggyilkos vagy meghurcolt bűnbak? Visszavitték a tett helyszínére a darnózseli hentest. A bíróság így próbálta rekonstruálni a 4 évvel ezelőtti ügyet.

Újra meghallgatták a szemtanúkat, és elemezték, hogy ki mit láthatott.

A férjet egyszer már felmentették, de most mindent elölről kezdtek. Ismét azzal vádolják, hogy megölte a feleségét, majd feldarabolta és eltüntette a holttestét.

De miről is van szó? Hát minden idők egyik legdurvább magyar bűnügyéről!

N. János 1996-ban kötött házasságot K. Judittal. Két gyermekük született, Orsolya és Barnabás. Családi házukat a férfi úgy alakította ki, hogy húsfeldolgozó képzettségét hasznosítani tudja. A pincében sertésvágáshoz és húsfeldolgozáshoz minden szükséges eszköz rendelkezésre állt.

A házastársak kapcsolata 2011-re megromlott, az asszony a házasságuk felbontását kezdeményezte. 2012-ben a férje erőszakos, fenyegető magatartása miatt albérletbe költözött, a bíróság azonban a kisebbik gyermeket, Barnabást ideiglenes intézkedéssel a vádlottnál helyezte el. 

A gyermekek végleges elhelyezésének kérdésében nem tudtak megállapodni, valamint vagyonjogi vita is folyamatosan fennállt közöttük.

A feleség gyógytornászként a rendelőben dolgozott, ahonnan már nem rét haza. A férje egy szürke autóval ugyanis rátolatott.

Itt nem tudni, hogy pontosan mi történt, de már a nő testével együtt érkezett haza. Az egész késő este történt, nem sokat láttak a szemtanúk.

Végül a pincébe vitte le a tetemet, és ott tüntette el a maradványokat.

Az éjszakai órákban a húsfeldolgozó helyiségbe vitte a felesége holttestét, feldarabolta, a lágyrészeket húsdarálóval ledarálta.

A holttest darabjait és a csontokat műanyag zsákokban berakta az autójába, majd elszállította.

A férfi még az éjszaka folyamán és a következő napokon a holttestet részben próbálta elégetni, részben elrejtette a húsdarálóval együtt.

Megsemmisítette Judit ruházatát, táskáját, valamint a gépkocsija üléshuzatát, a húsfeldolgozó helyiségben használt eszközöket sósavval lekezelte, a sértett el nem égett maradványait pedig a házától pár kilométerre szétszórta.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 6159





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet