A Európa hatalma nem is Európában van: a nagy háttérhatalmi elit titka

2017. szeptember 19., kedd




Európa végnapjait belülről fogják előidézni, de a tengeren túlról?

Európa polgárai lehet, hogy soha nem fogják megérteni, hogy honnan érte őket a végső csapás. Hogy ki is volt az utolsó bábjátékos, mely „felpróbálta” a politikai és egyéb porond bábjait, és levezényelte a végső „műsort”.

Napjaink politikája egyre inkább kezd eldurvulni, ezt szinte minden oldalról érzékelni lehet. Európa nemzetállamai veszítenek erejükből, és a legtöbb önálló működésre képes állam már a végét járja eleve.

Amerikának, és a többi szuperhatalomnak egyáltalán nem érdekük egy erős és egységes Európa.

Gondoljunk csak bele: eddig is nagy világháborúk, és egyéb kataklizmák színhelye volt. Ha Európa nem engedi, akkor hol vívják meg a világ nagy játékosai a piszkos háborúikat?

Az elmúlt években először menekültekkel gyengítették, majd belső bomlasztással próbálják egymás ellen fordítani a nemzeteket. Nem elég, hogy hazánk szemben áll az Unió egyes döntéseivel, az egész rendszerre ez a sors vár.

A világhatalmi elit ugyanis előre iderendelt emberekkel működteti ezt az egészet.

Az EU vezetői nem többek, mint odaállított emberek, akiket időben vissza lehet hívni, ha a helyzet "túlmelegszik".

Vagy szerintünk Juncker és Merkel Európa érdekeit nézik? Sokkal inkább érdekük migránssal teleszórni a még úgy ahogy független európai területeket, hogy az iszlám szépen megkapaszkodhasson karmaival minden vidéken.

A következő lépés egyértelműen az lehet majd, hogy végső csapást mérnek majd Az EU-ra, és Afrikából is elindul majd a fekete tömeg, mint menekülő horda. Ezek pedig a végletekig legyengítik Európát, és megsemmisítik annak határait.

A családmodell eltörlése már évtizedek óta zajlik. Egyes államokba immáron sikerrel, más államokban kevésbé. Arról van szó, hogyha az emberek közötti legfőbb kapcsot sikerül eltörölni, meglazítani, akkor a háttérhatalom emberei onnantól kezdve bármit megtehetnek velünk.

Európa gyengítésének következő lépcsőfok a társadalmi rétegek szétesése lesz.

Óriási ellentétek fognak keletkezni a kisebbségek, és a többség között, még akkor is, ha viszonylagos egyetértés van kialakulóban.

A háttérhatalmaknak ugyanis az lesz az érdekük, hogy ezek a rétegek harcban álljanak egymással, hiszen a gyűlölet "politikája" fogja az ő malmukra hajtani a vizet.

Mi lesz a vége? Egy meggyengült, alaposan megtépázott Európa, melynek sem piaci, sem egyéb ereje, politikai súlya nem lesz.

Amit a nagy háttérhatalmak félre tudnak söpörni bármikor, amikor ezt akarják, ahogyan a történelem folyamán már több ezer éve teszik.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés politika háttérhatalom bevándorlás


Megtekintések száma: 124860





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet