A FEMA egy hatalmas erejű, katasztrofális napviharra készül?

2017. július 8., szombat




A Carrington-eseménynél is sokkal pusztítóbb napvihar sújthatja majd a Földet.

Lehet, hogy szinte semmi sem menthet meg minket egy esetleges napkitöréstől. A FEMA egyes jelentések szerint titokban egy hatalmas, a Nap által előidézett kataklizmára készül.

Ez a kataklizma hasonló kataklizma lehet, mint a hírhedt Carrington-esemény.

1859-ben zajlott le, amikor egy hatalmas napkitörés érte el a bolygónkat, és tett kárt a távíró és telekommunikációs hálózatokban. Rengeteg helyen földrengést okozott, és volt olyan hely is, ahol a vezetékek kiégtek, lángra kaptak.

Sokak szerint egy hasonló kaliberű és erejű esemény ma sokkalta nagyobb károkat okozna, és végső soron akár a kőkorszaki szintre is visszaküldhetné az emberiséget.

Ezzel a FEMA nagyon is tisztában van, és már egy ideje készülnek is a kataklizmára. A Pentagon több esettanulmányt is készített rengeteg pénzt költöttek egy esetleges megoldás kieszelésére, de állítólag nem jutottak semmire.

Ha valóban bekövetkezik egy ilyen napvihar, és el is éri a bolygónkat, akkor nem tehetünk mást, minthogy átvészeljük, remélve a legjobbakat.

Ha egy ilyen kataklizma bekövetkezne, akkor 17,6 óra alatt elérné Földünket. Ennyi időnk lenne arra, hogy megelőzzük a veszteségeinket. Elméletben sok embert meg lehet majd menteni azzal, ha időben érzékeljük a napkitörést.

Ugyanakkor azok, akik a tengereken, óceánokon rekednek már nem biztos, hogy védett menedékre találhatnak.

Az interkontinentális járatokon rekedt utasok és utasszállítók pedig azonnali kényszerleszállásra kényszerülnének.

Elméletileg az összes elektromos eszközt megsemmisítheti, vagyis a műholdak idővel a felszínre hullnának, hatalmas pusztítást okozva, valamint minden telekommunikációs hálózat leállna. A kórházakban nem lenne több áram, és a generátorok is csak korlátozott ideig működnének.

Egy nemrég napvilágra hozott FEMA dokumentumban is arra jutottak, hogy egy katasztrófával nézhet szembe az emberiség, mivel a napciklusok, és a nap elmúlt években tapasztalt viselkedése arra utal, hogy hamarosan erősebb napkitörésekre lehet számítani.

Ezen napkitörések akár háromszor erősebbek is lehetnek majd, mint a Carrington-esemény napkitörése.

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa összeesküvés kataklizma globális katasztrófa napkitörés fema


Megtekintések száma: 188884





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet