A férfi, aki megállította az öregedést: sosem találnád ki, hogy milyen idős? Van tipped?

2023. május 30., kedd
25-30 évesnek néz ki, de ha megtudod mennyi idős, azt fogod gondolni, hogy ilyen nincs.

Léteznek emberek, akiknek annyira szerencsés génjeik vannak, hogy egyszerűen nem látszik rajtuk az öregedés. Ezért sokan irigykednek rájuk, és tulajdonképpen nincs is olyan ember, aki ha csak egy pillanatra is, de ne cserélne velük.

Chuando Tan hihetetlenül sportos mindemellett nagyon jól karbantartja magát. Mindemellett igazán letagadhatna pár évet. vagy akár pár évtizedet is, ugyanis nem találnád ki, hogy pontosan hány éves.

A képek alapján te mennyinek tippelnéd? Na? Szabad a gazda?

Hiszed vagy sem, de legalább fél évszázada jött a világra, vagyis nemrég ünnepelte a kerek 50. születésnapját. Amikor éppen nincs szakálla, az arcán a bőr olyan puha, mint egy huszonévesé.

A Szingapúrban élő férfi azt is elárulta, mitől érzi magát ilyen remekül, és hogy lehet az, hogy nem látszik meg rajta az idő. A titka az, hogy soha nem fürdik késő este, sem korán reggel, csakis napközben.

Mindemellett minden egyes nap hainani csirkés riszt eszik, és rendszeresen jár úszni. Szerinte a genetika nagyon kis szerepet kap ebbe az egészben, és ha ő is élne számtalan káros szenvedéllyel, akkor minden bizonnyal nem nézne ki ilyen jól.

Egy biztos: közülünk sokan összetennék a két kezüket, ha 50 évesen így nézhetnének ki.

Létezik egy férfi Kazim Gürbüz, aki szintén nagyon fitt, annak ellenére, hogy 95 éves. Kilenc évtizedes veterán kora ellenére nagy kanállal habzsolja az életet, és mid a mai napig sportol, túrázik és kirándul.

Sokan a japán és kínai nőkre szokták mondani, hogy szintén nagy ajándékot kaptak az Istentől, mert nagyon jól viselik az öregedést, és alig látszik meg rajtuk.

Ők egyébként az étrendjükre esküsznek. Szerintük ugyanis a hosszú és egészséges élet titka abban rejlik, hogy sok halat kell enni, mert az abban lévő enzimek és olajok, ásványi anyagok, és telített zsírsavak kifejezetten előnyösek szervezetünk számára.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség egészség bizarr egészség megelőzés hihetetlen emebrek


Megtekintések száma: 333919

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet