A Föld egy pokolbolygó az ide száműzött emberiség számára – állítják az idegenek

2023. október 10., kedd




Egy földönkívüli lény vallatása során készült dokumentum szerint az idegenek felfedték a végső titkot a Föld és az emberiség valódi múltjáról.

Az EBE névre hallgató lényt még 1947-et követően hallgatták ki és tartották fogva az 51-es körzetben.

Közvetlenül a Roswellnél történt események is szóba kerültek, mindemellett az univerzum mivoltáról, a magasabb szintű létezésről és az emberi faj eredetéről is elárult dolgokat.

Az információk akkor még olyan sokkolónak hatottak volna a társadalmunkra, hogy úgy döntöttek, nem hozzák nyilvánosságra.

Aztán ahogyan az lenni szokott, kiszivárogtak bizonyos részletek.

Az emberi faj nem őshonos faj a Földön, és valójában csak száműztek ide minket, mert túl agresszívan terjeszkedtünk és éltünk fel más távoli bolygókat más rendszerekben.

Az emberiség olyan mint egy vírus – állította a földönkívüli EBE.

“A hamis ego által megtévesztett szellemi lélek önmagát hiszi a tettek végrehajtójának, pedig valójában az anyagi természet három kötőereje végzi azokat.

Az ostoba ember azt gondolja, hogy rá nem érvényes semmilyen törvény.

Azt hiszi, hogy nincs Isten és nincsenek szabályok, és azt tesz, amit akar.

Így aztán a legkülönfélébb bűnöket követi el, ennek eredményeképpen pedig életről életre pokoli körülmények közé kerül, hogy a természet törvényei megbüntessék.

Szenvedésének alapja az, hogy ostobán függet- lennek képzeli magát, noha teljesen az anyagi természet törvényeinek az irányítása alatt áll.

Ezek a törvények a természet három kötőere- jének hatása következtében érvényesülnek, ezért minden emberi lény háromféle hatás alatt cselekszik, és tettei szerint szenved a különféle visszahatásoktól ebben vagy a következő éle- tében.

A vallásos ember másképp cselekszik, mint az ateista, ezért másféle visszahatástól szenved.

A Föld egy olyan hely, ami egyfajta börtön, egy telephely az emberi lények számára, hogy a civilizációtok újra megtanuljon összhangban élni egymással és a természettel.

A Föld egy pokolbolygó az alapvetően szellemi lényetek számára”

-mondta EBE.


Megtekintések száma: 127862





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet