A Föld mint az emberi lelkek vizsgahelye: Rá kell jönnöd, hogy ki vagy és miért vagy itt!

2019. április 13., szombat




Egyes teóriák szerint a Föld az egyik leginkább megfertőzött bolygó a multiverzum birodalmai között. Csak a legbátrabb lelkek vállalkoznak arra, hogy a Földre szülessenek emberi testben, és megfosszák őket korábbi emlékeiktől.

Odaátról nézve az élet egy sokoldalú kihívás:

Rá kell jönnöd, hogy ki vagy és miért vagy itt

Meg kell tanulnod felismerni és leküzdeni a gonoszt (zsarnokság, rabszolgaság, elnyomás, kormányzat stb.)

Tanulnod kell terjeszteni a szeretetet, együtérzést, gyógyítást és a tudást

Halálunk után egy magasabb hatalom ítél meg bennünket, és az ítélet figyelembe veszi ezen területeken elért teljesítményünket.

Vajon mérhető az önismeret?

Tettünk valami hasznosat a gonosz legyőzésére?

Kifejeztük a szeretetünket és együttérzésünket, hogy segítsünk másoknak felemelkedni ismereteikben és tudatosságukban?

Ahogy arra többen is rájöttek, az emberek túlnyomó többsége elbukik ezeken a teszteken.

Keserű, önző, anyagiaktól függő emberként, és a gonosz, kapzsiság vezérelte csatlósaiként halnak meg, akik tévesen azt hitték, hogy még életükben megnyerhetik a játékot, miközben a Teremtő messze legfontosabb megmérettetésén vallottak kudarcot.

Az emberi életnek nem az a legfontosabb része, hogy pénzt szerezzünk, vagy mások feletti uralmat gyakoroljunk, hanem egy magasabb "helyezés" elérése ebben az "életnek" nevezett szimulációban azzal, hogy ellenállunk a gonosznak, és terjesztjük a szeretetet, a tudatosságot és az igazságot.

Azok számára, akik tiszteletben tartják az életet, akik gyakorolják az alázatot és önismeretet, akik igyekeznek ismereteket és bölcsességet szerezni miközben ellenállnak a zsarnokságnak, elnyomásnak, tudatlanságnak és a rossznak, azt hiszem ezen lelkeknek különlegesebb feladatokat kell választaniuk a nagyobb multiverzumban.

Ez az "igazi" létezés.

Ez a Földi élet csak egy álomszerű szimuláció, ahol a lélek összekapcsolódik bolygónk nyers biológiájával egy rövid ideig, mely valójában egy szempillantásnak tűnik a nagyobb képben.

Valójában sokkal több vagy, mint a tested. Igazából a lelked végtelenül tudatosabb, intelligensebb és kreatívabb, mint ahogy tapasztalod, vagy kifejezed az emberi agyadon keresztül.

Megpróbálni megtapasztalni a teljes valóságot az emberi lény korlátozott fizikai agyán keresztül olyasmi, mintha egy rovart akarnánk megtanítani Mozartéhoz hasonló zenét szerezni.

Láthatjuk tehát, hogy valódi LÉTKÉRDÉS az, hogy a spirituális térben, ezen a vizsgahelyen az ember helytálljon.

Mert egy olyan kozmikus összefüggés részei vagyunk, amit egyelőre felfogni sem tudunk.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ezotéria lélek


Megtekintések száma: 75212





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet