A Föld végzetes pólusváltását már az ősi hopi indián közösségek is megjósolták?

2021. augusztus 26., csütörtök




A hopi próféciák szerint hamarosan kezdődik az ötödik világ korszaka, a globális pólusváltás pedig megsemmisít mindent előtte.

A hopi indiánok Amerika egyik legősibb indián közösdségeként vannak számon tartva.

Régóta figyelik már a Föld folyamatait, és a világ alakulását, ezért sokak szerint érdemes odafigyelni jóslataikra, melyek kitérnek a világunk végére is, és arra, hogy hamarosan egy pólusváltás állíthatja vissza a világ természetes egyensúlyát.

A hopik régóta készülnek lélekben és civilizációjukat tekintve a világ korszakváltására.

Eddig pontról pontra bejött minden jóslatuk, ezért a figyelem most rájuk összpontosult. Ugyanis azt állítják, hogy a Föld mágneses pólusváltáson fog átesni, és ez majd mindent megváltoztat.

A jelenlegi, negyedik korszak pedig véget ér.

A hopi indiánok valaha, évezredekkel ezelőtt a Nagy Szellemtől kapták a megbízatásukat, miszerint őrizniük kell a Fekete-fennsíkot, amely e földrész spirituális központja. Amennyiben ez nem sikerül, úgy nem csak az ő népük, hanem a bolygó valamennyi népe súlyos sorsot fog átélni.

Ezt az ősi vidéket bár még ma is érzik, azt is konstatálták, hogy közel a vég.

A klímakatasztrófa miatt ugyanis a terület kezd terméketlenné válni, kiszáradni.

Így pedig csak idő kérdése, hogy a Fekete-fennsíkot feladják. Ez pedig katasztrofális folyamatokat indít el a világban és a kozmoszban.

Létezik egy titokzatos hopi prófécia, mely egy bizonyos csillag, az úgynevezett Kék csillag felbukkanáshoz köti az ismert világ végét.

Ma egy alig 6500 négyzetkilométeres rezervátumban élnek, és állításuk szerint a Kék csillag újra megjelent az égen, mely előre jelzi a végidők kezdetét.

A jóslatuk a világvégére vonatkozóan rendkívül érdekes. Főleg az utolsó jelről szóló, ami arról ír, hogy hallani fogunk egy égi lakóhelyről, ami egy hatalmas robaj és globális kataklizma kíséretében lezuhan majd.

Az ötödik világ fog beköszönteni a pólusváltás után. Egyesek az éri lakóhelyről szóló írást a Nibiruval kötik össze, mint a pólusváltást is.

Ha igazuk van, akkor a Nibiru közelsége, vagy a Nibiruval való globális katasztrófát kiváltó események leírása szerepel a hopi jóslatokban.

Mi is fog törétnni az ötödik korszakban - kérdezi midenki.

Nos, a globális pólusváltás és a nibiru kataklizmákat követően alig marad majd túlélő a Földön.

Ezt követően visszatér Pahana, aki magával hozza majd az Ötödik világot. Ő elülteti a bölcsesség csíráit a megmaradt szívekbe, mi több, a magok már el lettek ültetve.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés kataklizma pólusváltás indiánok


Megtekintések száma: 107380





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet