A Földbe csapódik a 2016 WF9 nevű égitest?

2017. január 30., hétfő




Hatalmas pusztítást vihet véghez, és egyes hírek szerint lehet, hogy a Földbe fog csapódni.

Titokzatos objektum tart a Föld felé

Lehet, hogy most tényleg igaza lesz a világvége hívőknek, és egy űrszikla tényleg becsapódik a bolygónkba? A napokban kelt szárnyra újra az az információ, miszerint a 2016 WF9 komoly eséllyel csapódhat be a Föld felszínébe

A NASA szakértői már korábban előre jelezték, hogy február második felében egy rejtélyes égitest, a 2016 WF9 fogja megközelíteni bolygónk pályáját.

Ez az az égitest, amiről korábban mi is beszámoltunk, amelyről annyira nem tudni megállapítani, hogy pontosan mi lehet, hogy a NASA háza táján lévő nagy tanácstalanság sokak fejében elültette a gondolatot, hogy talán egy idegen űrhajó lehet.

A 2016 WF9 ugyanis a megfigyelések alapján egyszerre hordozza magán az aszteroidák és az üstökösök jeleit is, mindemellett furcsa sebességgel közelít a Föld felé.

Az összeesküvés elmélet hívői szerint ez az objektum irányt változtat, vagy már most is eleve olyan irányban és távolságban közelíti meg a Földet, hogy belecsapódjon a felszínbe.

A NASA tud róla, de nem tesz semmit?

Dyomin Damir Zakharovich önjelölt szakértő szerint az égitest egy nagyobb atomfegyver pusztításának megfelelő rombolást fog végbevinni, az ütközés miatt felforrnak a tengerek és hatalmas cunamik keletkeznek majd.

Szerinte és sokak szerint is tud róla a NASA, de nem tesz ellene semmit, mivel nem akar tömegpánikot okozni, és a vég elkerülhetetlennek látszik.

A rejtélyes objektum a Nibiru nevű feltételezett bolygó környékéről származik. Úgy gondolják, hogy a 2016 WF9 a csúzlihatásnak köszönhetően, a Nibiru gravitációjának hatására megállíthatatlanul száguld a Föld felé.

Hogy az objektum anyagára vonatkozó adatok honnan származnak, kérdéses, mivel egyelőre a NASA kutatói sem tudták pontosan megállapítani, hogy miből is épül fel a 2016 WF9.

A szakértő mindenesetre azt is elárulta, hogy a Nibiruval való ütközés a mostani becsapódásnál is nagyobb pusztítással fog járni.

Világvége jöhet?

Hogy mennyire kell félnünk valójában ettől az egésztől. Nehéz kérdés, nehéz megmondani, ugyanis míg sokan komolyan gondolják, hogy ez az objektum becsapódhat, addig a NASA váltig állítja, hogy nem.

És eddig mindig nekik volt igazuk, a világvége teóriák még eddig - szerencsére - sosem jöttek be.

De mi van, ha a Nibiruval kapcsolatos jóslat csak egy kicsit téved, és valójában tényleg hamarosan elérkezik a Föld, és így az emberiség utolsó órája?

világvége globális kataklizma nibiru globális katasztrófa katasztrófa.


Megtekintések száma: 73520





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet