A frigyláda lehetett a gízai nagy piramis energiagépezete

2023. június 21., szerda
Egy ősi szupertechnológia nyomában…

Kétség nem fér hozzá, hogy a Biblia, és az egész keresztény hitvilág egyik legfontosabb történelmi tárgya nem más, mint a frigyláda. Az a frigyláda, mely később elveszett az idők során, teljesen érthetetlen módon.

Ugyanis egy ennyire értékes tárgynak nem veszhet csak úgy nyoma. Éppen ezért kaptak szárnyra különféle elméletek, teóriák azzal kapcsolatban, mi is történhetett, és hogy valójában mi is lehetett ez a frigyláda, és milyen titkot őrzött magába zárva.

Az egyik legizgalmasabb elmélet szerint a frigyláda egyfajta gépezet volt. Méghozzá egy olyan nukleáris és elektromos elven is működni képes szerkezet, mely rendkívüli körültekintést igényelt.

Amit biztosan tudunk a frigyládáról a Biblia információi alapján, hogy fából és aranyból készült karikákba dugott rudakon hordozták, tetején pedig két szárnyas angyal állt egymással szemben, vakító fényben. A legenda szerint benne őrizték az Isten, és a zsidók közötti szerződés megpecsételését jelképező kőtáblákat, melyeken a Tízparancsolat állt.

Ez a gép a XX. századi rekonstrukciók alapján egy atomenergiával működő, elektromosságot termelő szerkezet lehetett, amely zöldalgából állította elő fehérjetartalmú eledelt a Sínai-félszigeten negyven évig vándorló, 600 000 lelket számláló izraelita törzs számára.

Ez egy olyan különleges és univerzális gépezet lehetett, mely anyagot materializált a semmiből, így az univerzum energiáját használhatta fel bizonyos dolgok előállításához, vagy egy végtelen energia biztosításához.

Nagyon sok régész kapcsolatba hozta már az Egyiptomban található gízai nagy piramissal is.

A piramisnak ugyanis vannak olyan termei, csarnokai, melyek látszólagos funkciója még ma is ismeretlen.

Azaz nem tudni, pontosan miért lett létrehozva és minek adhatott helyet, nem beszélve azokról az aprócska alagutakról, melyeknek szintén nem tudni a pontos építési célját.

A piramis tökéletes csillagászati tájolása sokak szerint nem véletlen, és az sem, hogy különféle hőmérsékleti anomáliák futnak rajta keresztül, ugyanis nem minden oldalán egyenlő a hőeloszlás.

Ez, és számos egyéb közvetett bizonyíték arra utalhat, hogy a piramisból hiányzik valami.

és ez a valami talán maga a frigyláda lehet. A paleoasztronautika hívei szerint a a piramisok számos leírás szerint egy kozmikus átjáróként is funkcionáltak, melyen keresztül a fáraók átjuthattak végtelen energiaként - testükből kilépve - az űrbe, hogy újra egyesüljenek a kozmosszal.

Ugyanakkor a piramis nem csak kapcsolatot tudott létesíteni a végtelen csillagközi energia mezőkkel, de meg is lehetett azokat csapolni rajtuk keresztül.

Ehhez azonban szükség lehetett egy eszközre. Ez az eszköz lehetett a frigyláda.

Külön érdekesek azok a források, melyek említést tettek arról, hogy bizonyos esetekben villám csapott azokba, akik a ládát megérintették. Ez gyakorlatilag egy modernkori áramütés akkori szavakkal való leírása is lehet.

Egyiptomban pedig mint számos más leletből tudjuk, valószínűleg ismerték az elektromos áramot már az ókorban is. Erre különösképpen utal egy ősi templom falán látható dombormű, mely egy hatalmas villanykörte szerű szerkezetet ábrázol.

Egyesek nem zárják ki azt sem, hogy ez is a frigyládát ábrázolja működés közben, vagy pedig a frigyládához tartozó egyfajta elektronikát.

A frigyláda talán nem véletlen veszett el az idők folyamán, és ebben az eltűnésben fontos szerepet játszott az, hogy voltaképpen egy ősi, de szuperfejlett technológia volt, melyet az égből érkezett humanoidoktól kaphatott az emberiség.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek vallás ősi tudás egyiptom piramisok frigyláda ősi technológia


Megtekintések száma: 142033

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet